Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

laminat cello xxl skjærgårdeik

  • Ekstra lang og bred. 2038x241 mm
  • 20 års garanti
  • v-fas lik toppdekor
  • sliteklasse 32

Fra 199,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Cello XXL Skjærgårdeik laminat med en delikat gråhvit skurt eik utseende. Den matte overflaten har porestruktur som likner ekte eik og v-fasen har samme farge som resten av gulvet. Dette gir et svært autentiskt utseende som vil glede deg i mange år. Vi gir deg hele 20 års garanti når den benyttes i hjemmet. Slitestyrke klasse 32 /AC4, som betyr at denne kan benyttes på bla. alle tørre rom i hjemmet og på mindre butikker og kontorer der en ikke tråkker rett inn med fukt og sand under skoene. Låsen er av type 5G som gir en enkel montering. Mål: 2038x241x8mm, 2,95 m2 i pakken

    Artikkelnr. 57972123
  • Dokumenter
Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv Byggmakker

Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv

23.08.2021

Det er mange gode grunner til å velge laminat: Det er vedlikeholdsfritt, pent å se på, gjør det selv-vennlig og slitesterkt – på noen merker får du til og med livstidsgaranti! Vi viser deg hvordan du enkelt legger laminatgulvet selv.

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv Byggmakker

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv

04.03.2021

Høytrykkslamineringen gjør gulvet betydelig sterkere enn vanlig laminat, men det er bare én av mange grunner til å velge høytrykkslaminat.

Laminatgulvet som skal tåle alt Byggmakker

Laminatgulvet som skal tåle alt

05.01.2017

Lag på lag med kvalitetsmaterialer og et unikt låsesystem har gjort BerryAlloc Original til et av de smarteste og mest slitesterke laminatgulvene på markedet.