Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

anneks grimstad 4x3m 44mm - arnøy engros

 • Mål: 400x300cm
 • 44 mm panel og 21 mm gulvbord.
 • Isolerte glass i dører og vindu.
 • Produktinfo
 • Flott bod/anneks som leveres med dobble isolerte glass i dører og vindu. Mål: 400 x 300 cm. Brutto grunnflate 12 m2. Leveres i 44 mm tykkelse. 21 mm gulvbord. Leveres med taktro og låsekasse.

   

  Flott utestue/anneks som leveres med store dobbelt isolerte glass i dører og vindu, noe som bringer hagen inn.
  Materialtykkelsen på 44 mm, gjør at det er en solid utestue. Noe som også gulvbordene på 21mm bekrefter. Leveres med taktro og låskasse.
  Et anneks/utestue kan brukes til så mangt når kveldsluften blir for kald, som et oppholdsrom for barna eller tenåringene, som et overnattingsrom for gjester eller som et ekstra kjøkken i hagen.
  Et anneks er enkelt å sette opp, du setter det opp på 1-2-3!
  Med et ekstra bygg på tomten har du også mulighet til å lage en uteplass som kan benyttes hele sommerhalvåret. Tilpass annekset til hagen din, for eksempel ved å legge platting eller belegningsstein utenfor
  Et anneks er perfekt for å kunne utnytte all plassen du har til rådighet, og ikke minst for å få et ekstra oppholdsrom.

  Flott utestue/anneks som leveres med store dobbelt isolerte glass i dører og vindu, noe som bringer hagen inn.Materialtykkelsen på 44 mm, gjør at det er en solid utestue. Noe som også gulvbordene på 21mm bekrefter. Leveres med taktro og låskasse. Et anneks/utestue kan brukes til så mangt når kveldsluften blir for kald, som et oppholdsrom for barna eller tenåringene, som et overnattingsrom for gjester eller som et ekstra kjøkken i hagen. Et anneks er enkelt å sette opp, du setter det opp på 1-2-3! Med et ekstra bygg på tomten har du også mulighet til å lage en uteplass som kan benyttes hele sommerhalvåret. Tilpass annekset til hagen din, for eksempel ved å legge platting eller belegningsstein utenforEt anneks er perfekt for å kunne utnytte all plassen du har til rådighet, og ikke minst for å få et ekstra oppholdsrom.

   

  • Mål: 400 x 300 cm
  • Brutto grunnflate 12 m2

  Artikkelnr. 50633815