Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

trykkspyler ry18pw22a-0 ryobi

Ryobi
  • Produktinfo
  • Trykkspyler ONE+ 18V. Bærbar, batteridrevet trykkspyler for kjapp rengjøring på farten. Yter opptil 22 BAR trykk og 182L/T vannflyt hvilket er 4x mer kraft enn en standard hageslange. 3-i-1 munnstykke for kjapp justering mellom turbo-, 15° vifte- og dusjmodus. Kjapt og enkelt bytte av tilbehør. Kobl til standard hageslange eller bruk den medfølgende 6m lange sugeslangen hvis du har en ferskvannskilde tilgjengelig. IPX4 vannavvisende batterifeste. Batteri og lader ikke inkludert. Del av ONE+systemet hvor ett batteri passer over 100 verktøy til hus og hage.

    Artikkelnr. 57144265
Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

10.05.2021

Det er endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere og raskere.

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.

Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.