Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

bryne medium 150/fin 400 combi bahc

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • fjerner skadete metallflater

Fra 169,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • 528-COM er en kombinasjonssten fremstilt av kunsstoff. Til skjerping av huggjern, kniver sakser etc. Den grove siden er velegnet til fjerning av slipegrader, samt tilpasning av verktøyets form. Den fine siden brukes til skjerping og polering av skjæret. 528-700 er et bryne fremstilt av natursten med stor finhet. Gir et knivskarpt skjær på huggjern, kniver, sakser etc. Må ikke brukes til fjerning av slipegrader, da dette vil etterlate spor i stenen. LS-CORINDON er et syntetisk bryne med grovhet fin 400. Bryne i kunststoff for profesjonelt bruk, med samme grovhet på begge sider. For skjerping og avgrading av mindre skjær. Må holdes fuktig med f.eks. olje eller parafin for å gi full effekt. Leveres i selvvalgspakning. LS-COMBINESS er et syntetisk bryne med to grovheter, medium 150 og fin 400. Bryne i tokomponent kunststoff for rask reparasjon av skader på metallflater (grønn side) og for myk finish (grå side). Må holdes fuktig med f.eks. olje eller parafin for å gi full effekt. Leveres i selvvalgspakning.

  Artikkelnr. 21850292
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Dobbelsidig Ja
  Egnet for olje Ja
  Egnet for tørr bruk Nei
  Korning 180 korning
  Korning 2. lag 400 korning
  Fysiske mål
  Lengde 100 mm