Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

pendel clyde 4 led sort

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 1 549,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Kombinasjonen av streng nordisk design og nyskapende teknologi forener seg på den mest overbevisende måten i Clyde-serien. Clyde har en innebygd dimmerfunksjon, som lar deg stille lyset i tre trinn etter behov og situasjonen fra din vanlige lysbryter. I tillegg består lampehodet av ringer, hvor lysintensiteten avhenger av antall ringer som er tent. Hvis du har et langt spisebord eller en stor kjøkkenøy, er Clyde det perfekte anhenget over, da de fire lyskildene avgir mye lys. Den smale utformingen betyr at anhenget ikke fyller rommet eller gir utsikt. Med den innebygde dimmerfunksjonen kan du også bytte fra et funksjonelt lys når lekser blir gjort til et varmt lys når du spiser middag med venner og familie.

    Artikkelnr. 57375655
  • Dokumenter