båndskrue gips/stål-tre gtx-f4 38


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


Fra 949,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Båndet skrue til to lag hardgipsplate som Habito (GH/GHE 13) på bindingsverk av stål med godstykkelse 0,46 - 0,9 mm. Båndet skrue til ett lag hardgipsplate som Habito (GH/GHE 13) på bindingsverk av tre. Skruehode Phillips PH 2, Ø 4,2 mm.

    Artikkelnr. 54222957
Skrueguide til terrassen Byggmakker

Skrueguide til terrassen

17.06.2014

Det er flere ting du må ta hensyn til når du skal bygge terrasse. En av de viktigste er å velge riktig terrasseskrue ut fra hvor stor terrasse du skal snekre og i hvilket klima terrassen ligger. Men en terrasseskrue av høy kvalitet kan du være trygg på at terrassen din både blir penere og varer lenger. Vi hjelper deg å velge riktig skrue.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.

Innføring i skruer, spiker og festeplugger Byggmakker

Innføring i skruer, spiker og festeplugger

12.02.2013

Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt. Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes, til det er tilbudet for stort. Vi skal her se litt på de mest aktuelle festemidlene for innendørs bruk.