terrasseskrue max3 4,8x55 a2 a250

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

  • BEDRE - Rustfritt A2
  • Toppmontering
  • Torpedo Max3
  • Produktinfo
  • ESSVE terrasseskruer passer alle typer uteprosjekter. Valg av skrue avhenger av tresort, størrelse på terrassen, miljø og omgivelser. Velg rustfri A2-kvalitet til terrasser over bakkenivå, rekkverk, trapper og i kystnære miljøer med moderat saltinnhold. Skruer i syrefast A4 kan brukes til alle konstruksjoner. Skal du bygge med eksklusive tresorter, ved kysten eller ha basseng/ boblebad på terrassen skal det alltid brukes syrefaste skruer.

    Artikkelnr. 45837763
  • Dokumenter
Skrueguide til terrassen Byggmakker

Skrueguide til terrassen

17.06.2014

Det er flere ting du må ta hensyn til når du skal bygge terrasse. En av de viktigste er å velge riktig terrasseskrue ut fra hvor stor terrasse du skal snekre og i hvilket klima terrassen ligger. Men en terrasseskrue av høy kvalitet kan du være trygg på at terrassen din både blir penere og varer lenger. Vi hjelper deg å velge riktig skrue.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.

Innføring i skruer, spiker og festeplugger Byggmakker

Innføring i skruer, spiker og festeplugger

12.02.2013

Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt. Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes, til det er tilbudet for stort. Vi skal her se litt på de mest aktuelle festemidlene for innendørs bruk.