Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

kjøkkenhette brasserie e/f kv hv

  • Produktinfo
  • Kjøkkenhetten har integrert sensor og betjeningspanel for komfyrvakt. Både integrert og frittstående komfyrvakt har trådløs toveiskommunikasjon til strømbryterenhet som gir en ryddig og enkel installasjon. Den trådløse kommunikasjonen er konstruert spesielt for sikkerhetskritiske produkter. Toveiskommunikasjon muliggjør at systemet i sanntid alltid vet at kommunikasjonen fungerer. Installasjon og innjustering av komfyrvakt skal utføres av autorisert fagpersonell. NB! Strømbryterenhet leveres som egen artikkel, art.nr 114756. Må bestilles i tillegg til kjøkkenhetten. Utstyrt med spjeldbrems for å tåle høyere trykk i kanal. Kjøkkenhetter med komfyrvakt kan ikke brukes over gassovn

    Artikkelnr. 49706353
  • Dokumenter
Bestill videomøte med vårt kjøkken team Byggmakker

Bestill videomøte med vårt kjøkken team

28.01.2021

Få kjøps-assistanse eller tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Vi møtes via video på mobilen eller PC'n din, så du kan trygt sitte hjemme og prate med oss i butikk hvor vi viser deg mulighetene.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Spilevegg: Slik bygger du den selv  Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.