kjøkkenhette brasserie e/f kv rf

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

  • Produktinfo
  • Kjøkkenhetten har integrert sensor og betjeningspanel for komfyrvakt. Både integrert og frittstående komfyrvakt har trådløs toveiskommunikasjon til strømbryterenhet som gir en ryddig og enkel installasjon. Den trådløse kommunikasjonen er konstruert spesielt for sikkerhetskritiske produkter. Toveiskommunikasjon muliggjør at systemet i sanntid alltid vet at kommunikasjonen fungerer. Installasjon og innjustering av komfyrvakt skal utføres av autorisert fagpersonell. NB! Strømbryterenhet leveres som egen artikkel, art.nr 114756. Må bestilles i tillegg til kjøkkenhetten. Utstyrt med spjeldbrems for å tåle høyere trykk i kanal. Kjøkkenhetter med komfyrvakt kan ikke brukes over gassovn

    Artikkelnr. 49706372
  • Dokumenter
Spilevegg: Slik bygger du den selv  Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.

Hvordan lage utekjøkken med vask og vannkran Byggmakker

Hvordan lage utekjøkken med vask og vannkran

04.06.2020

Utekjøkken er en het hagetrend om dagen. Det å lage mat ute sammen med familie og venner prioriteres høyt. Snekker Niklas viser deg her hvordan du enkelt kan bygge et flott utekjøkken selv, og flytte matlagingen utendørs.

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing Byggmakker

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing

11.12.2019

Planlegger du nytt kjøkken? Vi har laget en stor guide med inspirasjon og tips som forenkler prosessen fra planlegging til gjennomføring.