Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

beckers sparkel grov 3l

Beckers
  • Svært god til bredsparkling av grove flater
  • Passer til sparkling i tykke lag
  • God fyllevne

Fra 229,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • La sparkelen gjøre grovjobben. Beckers Sparkel Grov er en ferdigblandet sparkel til bredsparkling av grove overflater på vegger og tak innendørs. Sparkelen kan legges på i tykkere lag og er spesielt godt egnet hvis du har store sprekker som skal fylles igjen. For best mulig resultat bør Sparkel Grov sparkles over med finkornet sparkel før maling. Klebefri etter ca. 3 timer - kan slipes og overmales etter 7-10 timer. Forbruk: ca. 1 liter pr. m2 ved 1mm tykkelse.

    Artikkelnr. 56396283
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.