decor trebeis hvit 1l

Beckers

Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


  • Produktinfo
  • Beckers Decor Trebeis er en vanntynnet matt interiørbeis for ubehandlede treflater. Brukes til bl.a. møbler, vegg- og gulvpanel, samt generelle snekkerarbeider. Gir en levende overflate med dybde og glans. For å gjøre den beisede flaten mer motstandsdyktig, kan den overlakkes med de fleste klarlakker. Decor Trebeis Hvit kan gi en overflate som minner om kalket eik på tak- og veggpanel av lys furu eller gran. Lukter ubetydelig under påføring og tørking. Den tørker raskt, og er lysekte. Klebefri etter ca.1 time - kan overmales etter ca. 6 timer. Forbruk: 14 m2 pr. liter pr. strøk.

    Artikkelnr. 30233001
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.