Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

maling vegg og tak hvit 10 l - jotun

Jotun

 

 • 2i1 til vegg og tak
 • Lett å påføre
 • Tørker raskt

Fra 489,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Lyst på stor forandring til rimeligst mulig penge? Da er Jotun Vegg & Tak et kupp! Stikkord for dette flotte kombinasjonsproduktet er lav pris, flere bruksområder, kort tørketid og pent sluttresultat.

  Jotun Vegg & Tak er et praktisk 2 i 1 produkt av god kvalitet, spruter lite og dekker godt, kan overmales etter kun én time, lukter lite og er miljømerket med Svane og EU-blomst. Er perfekt for enklere rom som boder, hybler eller oppholdsrom som trenger rask forvandling.

  Artikkelnr. 48273275
 • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling! Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.