Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

skoletavlemaling c-base 0,45l

Beckers
  • Produktinfo
  • Gjør veggen både vakker og funksjonell. Mal med tavlemaling. Beckers Skoletavlemaling er en vanntynnbar maling som gir en matt overflate man kan skrive og tegne på med kritt. Malingen kan dessuten brekkes slik at du kan male den klassiske sorte tavlen i din egen favorittfarge. Beckers Skoletavlemaling er malingen for hele familien. Klebefri etter ca. 2 timer - kan overmales etter ca. 6 timer. Forbruk: 9 m2 pr. liter pr. strøk.

    Artikkelnr. 49892360
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.