K-Rauta-hero-banner
Artikler

Slik organiserer du klesskapet

Dette smarte garderobesystemet eliminerer fem velkjente hverdagsproblemer.

Lengter du etter en funksjonell og fleksibel garderobe som ikke krever et eget oppussingsbudsjett og en spesialstyrke med garderobeinstallatører?

Det finnes mange veier til et ryddig klesskap, men skal du kjøpe ny garderobe bør du bruke litt tid på å finne en løsning som møter dine behov.

Cello Roller er en funksjonell og fleksibel garderobeløsning som er enkel å montere. Samtidig eliminerer den en noen irritasjonsmomenter jeg tror mange kjenner på hver dag, forteller Ole Morten Hansen, kategoriansvarlig i Byggmakker.

1. Innestengt lukt i klesskapet

Klesskap og garderober har en tendens til å lukte innestengt og rått på grunn av støvansamling, tett luft og fuktighet. Kurvinnredning er bra for ventilering av tøyet og reduserer lukten. Cello Roller består av en rekke kurvstativ med ulike høyder og god plass til klær.

Garderobe-med-herreklaer-paa-hylle,-stang-og-i-kurver

LUFT ER LØSNINGEN: Kurver ventilerer godt – men regelmessig rengjøring er også viktig for å unngå innestengt lukt i klesskapet.

2. Mange klær – ingen oversikt

Kurvstativ har en annen viktig fordel i klesskapet. Her ser du enkelt hva som befinner seg i hver skuff i motsetning til dype skap og kommodeskuffer. Garderobesystemet til Byggmakker kommer med oversiktlige kurver og kan skreddersys etter behov.

— Gjennomsiktige esker er også en smart løsning for alt det du ikke får plass til i kurvene. Plasser de nede på gulvet eller på en hylle øverst i garderoben. Her kan du lagre alt fra luer og skjerf til badetøy, sengetøy og treningsutstyr, tipser Hansen.

Naerbilde-av-garderobeskap-med-damelaer-i-kurv,-oppbevaringsbokser-og-paa-stang

INGEN HEMMELIGHETER: I dette klesskapet har eier full oversikt over innholdet.

3. Kurver som faller ned

Overfylte kurver som ikke tåler vekten og faller ned er kanskje den største frustrasjonen i et klesskap. Cello Roller består av robuste skuffer som hver og en tåler inntil 20 kilo. Kurvene er utstyrt med små hjul som sørger for behagelig demping og optimal stabilitet når skuffene rulles ut og inn.

Naerbilde-av-dameklaer-i-varme-jordfarger-i-kurv-og-paa-stang

Det skal ikke mye til for å få orden i klesskapet.

Naerbilde-av-dameklaer-i-varme-jordfarger-i-kurv-og-paa-stang

4. Krøllete klær

Noen plagg fortjener ekstra skånsom behandling, mens klærne du bruker mest bør hengte lett tilgjengelig. I garderobesortimentet til Byggmakker finner du også en garderobestang som kan monteres rett i veggen. Har du plass i garderoben, egner denne seg ypperlig i flere høyder.

Dameklaer-paa-stang-i-garderobe

Herreskjorter-paa-stang-i-garderobe

HENG OPP TØYET: Så slipper du å ta stilling til brettekanter og krøllete klær.

elfa 1440 (2)

Få de gode ryddetipsene

Synes du også at det er vanskelig å holde orden i skap og garderober? Få de smarte tipsene her.

Les artikkelen HER

5. For lite skapplass

Fordelen med fleksible garderobeløsninger er at de kan endres raskt og enkelt, for eksempel når sesongen skifter. Om sommeren har du kanskje flere par småsko og sandaler som trenger plass, og om vinteren er det tykke gensere og yttertøy som dominerer i klesskapet.

Har du begrenset med garderobeplass i gangen er det lurt å ta høyde for ekstra oppbevaring av yttertøy i klesskapet.

Med Cello Roller kan du enkelt tilpasse garderoben etter behov ved å endre på innhold og størrelse. I tillegg finnes det en rekke smarte oppbevaringsløsninger for garderobe – alt fra kroker og knagger til hyller og esker.

garderobe-med-smarte-losninger-og-doble-garderobestenger

DOBBELT HENG: Garderobestangen på bildet henges opp med et flyttbart feste, og du kan velge høyden selv.

En annen lur løsning er å montere garderobestenger i to eller flere høyder. Heng overdeler som kjoler og skjorter øverst og underdeler som bukser og skjørt nederst.

— Fordelen med frittstående innredninger som denne er at du enkelt kan flytte og endre den dersom behovet endrer seg. I motsetning til permanente løsninger er det ikke like krise dersom du finner ut at du skulle valgt annerledes, avslutter Hansen.

VIL DU LESE MER OM CELLO ROLLER? DU FINNER HELE CELLO-SORTIMENTET HOS BYGGMAKKER.