K-Rauta-hero-banner
Artikler

Smart oppbevaring i liten gang

Inngangspartiet er ofte husets minste rom, allikevel er det gjerne her alt rotet samler seg.

Herobanner-Smart-oppbevaring-liten-gang-800x800

Velkommen inn. Selv en liten gang kan bli innbydende med enkle grep. En grunn innredning fra Langlo, med kroker istedenfor kleshengere, gjør det enkelt for både barn og vokse å holde orden. Her ser du innredning i Oak Sanremo og hvit utførelse.

Tegn din garderobe her

Lange, smale inngangspartier er spesielt krevende å innrede fordi det er vanskelig å finne løsninger som ikke tar for mye plass i rommet. Men med den nye Flexi Slim-serien fra Langlo får du smart innredning helt ned i 37 cm dybde. Den tar lite gulvplass, men du får allikevel mye lagringsplass til oppbevaring av jakker, sko og sesongklær. Dersom du vil ha skyvedører foran, blir skapet 50 cm dypt.

Velger du skap fremfor hyller og knagger får du er ryddigere uttrykk, og rommet blir mer luftig. Dessuten er det superpraktisk med et høyskap til lange jakker og kåper.

langlo smart oppbevaring i liten gang 2018 3 800x480

Plassbesparende. Smale inngangspartier er mer krevende å innrede. Med sine 37 centimeter i dybde tar garderobeinnredningen Flexi Slim svært liten plass, men rommer allikevel mye.

Hvordan ta mål

Hvordan ta mål

Hjelp barna å holde orden

Det er alltid utfordrende å få barn til å henge opp jakka si, sette skoene inn i skohylla og holde orden. Men med noen enkle triks kan du gjøre det lettere for dem å rydde etter seg.

– Har du noen gang sett barna eller ungdommene i huset henge ytterjakken sin opp på en kleshenger og inn i skapet? Barn bruker ikke kleshengere, det tar alt for lang tid. Men kroker gjør det mye enklere. Mitt tips er derfor å tre kroker inn på garderobestengene. Monter de i to høyder, slik at både små og store når opp og får klærne inn i skapet, tipser Torill Velle, markedssjef i Langlo.

Langlo selger pakker med garderobekroker som er tilpasset garderobestenger for den nye Flexi Slim-løsningen.

TIPS! Om du ønsker et skap uten garderobestang, kan du henge opp en knaggrekke på bakveggen inne i skapet. Med et høyt skap får du plass til to knaggrekker i høyden. Supert om du har barn i huset. Det gjør det enkelt å henge opp egne jakker og skjerf.

langlo smart oppbevaring i liten gang 2018 1 800x480

Ytterjakker, sko, luer, votter, nøkler, vesker, briller, skjerf og paraplyer. Listen er lang over ting som ofte flyter rundt i inngangspartiet. Her gjelder det å tenke smart når du skal finne gode løsninger for oppbevaring og innredning.

Montering av garderobestenger

Montering av garderobestenger

Sko som flyter

Oppbevaring av sko er en annen utfordring som gjerne blir undervurdert under planleggingen av garderobe i gangen.

– Jo lettere tilgjengelig skoene er, jo lettere er det også sette dem på plass etter bruk. Langlo har flere forskjellige løsninger for oppbevaring av sko. Uttrekkbare hyller med skobøyle, hylleinndeler og uttrekkbart skostativ er noen av dem. Alle gjør at skoene blir løftet opp fra gulvet. Enkelt å ta i bruk og enkelt å sette på plass etter bruk, konstaterer Velle.

langlo uttrekkbart-skostativ eik c

Et annet tips er å bruke kroker for å henge opp støvletter. Høye støvletter blir fort stygge i «knekken» når man lar de stå på gulvet. Med Langlo sine klypekroker kan du enkelt feste dem slik at de blir oppbevart på en skånsom måte.

Montering av uttrekkbart skostativ

Montering av uttrekkbart skostativ

Ting og tang

Det er en fordel om alt har sin faste plass i gangen. Slik blir det lettere å holde orden og du unngår at ting ligger og flyter.

– Gi alle i huset sin egen boks eller kurv til nøkler, solbriller og småting. Du kan gjerne oppbevare de gjemt i skapet, men de bør være lett tilgjengelige, avslutter Velle.

langlo smart oppbevaring i liten gang 2018 2 800x480

Bak en dør. Gjem bort rotet bak delikate hvite skyvedører og få et renere uttrykk i gangen. Med skyvedører foran, blir skapet 50 cm dypt.