K-Rauta-hero-banner
Artikler

Norema Kjøkken Home Areal

Velkommen til duggfrisk og nordisk interiørdesign. For deg som ønsker et gladkjøkken som smiler fra morgen til kveld. Med sine slette fronter har Areal-modellene et rent og grafisk uttrykk med store muligheter for personlige designløsninger. Fåes i fargene klassisk hvit, beige, lingrønn, grønn, mellomgrå og lys grå.

- Nordisk interiørdesign

- Store muligheter

Norema home Areal beige 540x400

Norema home Areal morkblaa 540x400

Farger

Klassisk hvit, S 0500-N

Beige, S 2005-Y20R

Lingrønn, S 2005-G10Y

Grønn, S 5005-G50Y

Mellomgrå, S 5500-N

Lys grå, S 2500-N

Mørk grå, S 7500-N

Mørk blå, S-8005-R80B

Varefakta

En enkel og moderne front med rene linjer. Kanter og hjørner er svakt avrundet med en radius på 2 mm. Produsert i MDF (Medium Density Fibreboard) og malt.

Svanemerket: JA

Areal er nå tilgjengelig i unike farger fra Toniton

Home Collection

Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Du skal velge stil. Bestemme innredning. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Tampen brenner. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema. Kjøkkenet du har drømt om lenge!

Våre kjøkkenmodeller i Home Collection kommer alltid som ferdig sammensatte skap fra butikk. Vi garanterer at produktene ikke har material- og produksjonsfeil og at alle bevegelige deler (hengsler, skuffer og innredningsløsninger) fungerer i hele kjøkkenets beregnede levetid, 25 år.