SILENO robotgressklipper: 30 dagers tilfredshetsgaranti

SILENO robotgressklipper: 30 dagers tilfredshetsgaranti

Med en SILENO robotgressklipper får du en velstelt plen og rikelig med tid til å kose deg. Og er du ikke 100% fornøyd, løser vi det.

Frem til 31. august får du en 30 dagers pengene tilbake-garanti med hver SILENO.* På denne måten kan du prøve en SILENO og oppleve komfort fra første stund.

Slik fungerer det

Det er veldig enkelt: kjøp en SILENO hos din forhandler (se liste under over hvilke som er med på kampanjen), installer den og nyt en perfekt, grønn plen og god tid til å kose deg. Hvis du ikke er 100% fornøyd, kan du bare returnere den til butikken innen 30 dager etter kjøpet. Vi vil deretter tilbakebetale kjøpsbeløpet.*

Vilkår og betingelser gjelder

  • Retur gjelder kun robotgressklipperen og utstyr som følger med i esken,ikke tilbehør eller andre produkter som er kjøpt i tillegg.
  • Ved kampanjer hvor det er gitt tilleggsprodukt på kjøpet, må dette returneres til utsalgsstedet eller kjøpes til full pris.
  • Maks 1. robot per kunde. Roboten må være uskadet og rengjort. Produktet skal returneres komplett og i original emballasje (Gjelder også begrensningskabel, plugger og annet installasjonsutstyr som følger med originalforpakning)
  • Produktet skal returneres til butikken hvor du kjøpte varen. Kvittering må fremvises .

Se alle vilkår på Gardena.no