Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

takhatt vs160 universal svart plast

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 1 690,- pr. stykk

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Takhatt for ventilasjonsavkast Ø160 mm og soilavlufting Ø110 mm. Tetting mot tak med gummimansjett i EPDM, som fester mansjetten med klebemasse ferdig påført, på 3 sider. Underkrave er en del av takhatten. Fungerer som type V når soildekselet ikke fjernes. Leveres med 30 cm kanal for letterer montering. Passer alle taksteinbelegg, unntatt papp/shingel. Bygger over 1 takstein. Passer alle taksteinbelegg unntatt papp/shingel. Leveres med 30 cm kanal for enklere montering. 1 stk spirorør 08570 Ø160. 1 stk skruesett art. 50025 (3st).

    Artikkelnr. 23375579
  • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.