Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

aerodek unique plus takpanne acoustic matt grafitt - bmi group

 • Lav vekt - enorm styrke (5,5 kg/m2)
 • Holdbar og elegant design
 • Premium kvalitet
 • Kan legges ned til 8° takfall
 • 30 års produktgaranti
 • Produktinfo
 • Unique Plus Acoustic takpanner har kjerne av zinkmagnesiumbelagt stål og flere lags beskyttelse og overflaten har blank slagsterk pulverlakk. Oppbyggingen av platen gir sikkerhet mot korrosjon og god fargebestandighet. Unique Plus Acoustic leveres med ekstra lyddemping. Unique Plus er en uslåelig kombinasjon av ekstrem slitestyrke og elegant design. Unique Plus veier kun 5,5 kg/m2, er enkel å montere, tåler alle aktuelle snølaster og kan legges ned til 8° fall. Med AeroDek takpanner er du garantert et tett og solid tak i mange tiår. Unique Plus har 30 års produktgaranti.

  AeroDek Unique Plus Acoustic. Ståltakpanner belagt med slagsterk pulverlakk.
  415 mm x 1325 mm. Dekkende mål: 373 mm x 1260 mm. 2,15 panner = 1 m2.Kan legges ned til 8° takfall. Ståltakpanne med zinkmagnesium belagt stål.


  Artikkelnr. 49135883
 • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.