Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

tettebånd wakaflex 560mm/5m svart

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Enkel å montere
  • Lett formbar
  • Farge: svart
  • Produktinfo
  • Wakaflex erstatter kompliserte beslag hvor det er vanskelig å få tette overganger. Det er lett formbart og derfor enkelt å montere uten spesialverktøy. Det har god vedheft til andre materialer i den selvklebende randsonen. Dette gir stor sikkerhet mot inntrengning av både vann og snø. Dersom det er behov for større flater kan Wakaflex lett skjøtes, den har meget gode selvklebende egenskaper. Ved bruk av Wakaflex tettebånd kan kostnadene for materiell og montering bli betydelig lavere sammenliknet med tradisjonelle løsninger.

    Artikkelnr. 51637244
  • Dokumenter
Kampanjedager tak! Byggmakker

Kampanjedager tak!

22.09.2021

20% på takstein, takplater og takbelegg* Gjelder i perioden 22. sep - 10 okt.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.