StartsidenTips og rådInspirasjon

Derfor bør du velge vinyl på badet

Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet? Vinyl er en av de store baderomstrendene i 2018.

Nå kan du få designbadet du alltid har ønsket deg, uten å legge en eneste flis. Kolleksjonen Aquarelle fra Tarkett består av 33 flotte design – alt fra betong, skifer og marmor til parkett og flis.

– Vi ser at mange vil ha et eksklusivt bad som samtidig er funksjonelt og tilpasset en hektisk hverdag. Da er baderomsvinyl et genialt alternativ, forteller Lill-Ann Mo i Tarkett.

 

SE VÅRT UTVALG AV VINYLGULV

 

DERFOR BØR DU VELGE VINYL PÅ BADET:

  • Du sparer strøm: man trenger ikke alltid varmekabler under våtromsvinyl

  • Du unngår vannskader: baderomsvinyl fra Tarkett er 100 prosent vanntett

  • Det blir enklere å vaske: ingen fuger betyr mindre skitt og smuss

 

Eksklusive naturmaterialer som marmor, eik og betong står fortsatt sterkt i trendbildet. En av de største fordelene med vinyl er at det kan legges i alle badets soner. Se for deg en romslig dusjnisje heldekket med treverk.

Med Aquarelle kan du mikse og matche forskjellige materialer og stiler på gulv, vegger og i nisjer – eller gå for en ton-i-ton-look for et mer harmonisk resultat.

Maskulint møter feminint. Røff betong på badet blir ekstra lekkert kombinert med feminine detaljer i porselen og messing.

 

VANNTETT OG VEDLIKEHOLDSFRITT

Parkett på badet er lekkert som bare det – helt til vannskadene melder seg. Tarkett har flotte vinylgulv i naturtro treverk som er 100 prosent vanntette og utrolig slitesterke. Hva med et flott skipsgulv eller lys, nordisk eikeparkett?

Ship O'Hoi! Se hvor naturlig og flott det er med skipsgulv på badet. Her ser du gulvet Ship Deck Silver Brown.

 

REN STIL – RENT BAD

Dersom du har et lite bad kan det lønne seg å satse på et minimalistisk design med lyse naturmaterialer. Mange forbinder betongtrenden med det mørke og røffe, men Tarkett har faktisk flere lyse betongdesign, blant annet Raw Concrete Grey for gulv og vegg.

 – Mange drømmer om et lyst og fresht bad, men er bekymret for misfarging. Alle vinylgulvene fra Tarkett har en beskyttende overflate som forhindrer misfarging. Med vinylgulv slipper du også fuger der det fester seg smuss og skitt, forteller Mo.

Less is more. Med våtromsvinyl fra Tarkett får du et fresht bad som er lett å holde rent. Her med Raw Concrete Grey og Raw Concrete Light Grey på gulv og vegger.


Synes du det er vanskelig å velge? Dette Byggmakkers to favoritter fra Tarkett:  

Spafølelsen. Med denne skiferimitasjonen fra Tarkett kan du unne deg spafølelsen hver dag. Se produktet her.

Sort eik. Det perfekte gulvet for deg som elsker luksus. Se produktet her.

 

BRUK ALLTID PROFESJONELLE FAGFOLK

På badet er det viktig å bruke faglærte håndverkere. All våtromsvinyl skal derfor installeres av profesjonelle gulvleggere. Våtrom som ikke er installerte i henhold til våtromnormen kan ødelegge materiell og hus for store summer.

Tarkett er stolt sponsor og leverandør av gulv til filmen Norske Byggeklosser med kinopremiere 21. februar 2018.

 

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl  Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Dette gulvet er helt unikt  Byggmakker

Dette gulvet er helt unikt

05.11.2019

Ingen andre lager vinylgulv med så mange variasjoner.