StartsidenTips og rådInspirasjon

Smartpanel i alle rom


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Smartpanel er enkelt å montere og gir et flott resultat. Det passer i alle rom og er et godt alternativ til maling og tapet. Her viser vi deg hvordan smartpanel kan brukes, enten du skal forandre på kjøkken eller soverom.

Oppholdsrom

I oppholdsrom kan det være fint med lyse farger som gjør at man enkelt kan endre interiøret og bruksområde for rommet. Her ser du Smartpanel Perle Bomull (103200).

Stuen

En stue kan gjerne ha litt kontraster og liv. Med sandfargede vegger kan du fint kombinere grått og andre naturfarger. Dette er Struktur Skygge Lys Sand (103215). Husk at man bør matche farger med tilstøtende rom.

Tenåringsrommet

Sett farge på tenåringens tilværelse med denne friske blåfargen på rommet. Enkelt men gjør samtidig mye ut av seg. Her er Struktur Skygge Denim Blå (103243).

Barnerommet

På barnerommet er det fint med lyse farger, og som man ser på bildet blir rommet ekstra delikat. Her ser du Veksel Bomull (103440).

Kjøkkenet

Kjøkkenet er et rom som skal holde seg fint og tåle mye belastning gjennom flere år. Velger du noe så klassisk som grått er mye gjort, og de fleste kjøkkenstiler passer til dette. Her er Smartpanel Veksel Betong (103442).

Tips til fargevalg

Smartpanel har gjort det enklere for deg å velge riktig farger som passer sammen ved å utarbeide tre paletter.

  • Harmonisk: Går ton i ton og består av grønt, blått og jordfarger. Fargene er denim blå, sval sjø, havbris, klassisk hvit og dempet jord.
  • Naturligvis: Dempede toner i beige, brunt og blått. Fargene er dempet blå, dempet jord, lys sand, bomull og grafitt.
  • Urbant liv: Kontraster i grått med sprelske innslag. Fargene er betong, grafitt, klassisk hvit og rust.

Smartpanel selges hos Byggmakker

Se utvalger her

Drømmen om livet på landet Byggmakker

Drømmen om livet på landet

01.03.2018

Oppussingsprosjektet ble ikke helt som tenkt for de to venninnene som kjøpte bolig sammen i landlige omgivelser. Heldigvis var ikke Sinnasnekker’n sen om å hjelpe.

Gi rommet atmosfære på 1-2-3 Byggmakker

Gi rommet atmosfære på 1-2-3

28.02.2018

Det er ikke tilfeldig at Sinnasnekker Otto Robsahm har lagt sin elsk på Smartpanel. Det er en rask og varig måte å gi rommet en fin innramming med et tydelig preg.

Fra kirke til familiehjem Byggmakker

Fra kirke til familiehjem

26.06.2017

Fem meters høyde under taket gir muligheter de fleste bare kan drømme om. Denne familien fikk bygget drømmehjemmet med hjelp fra «Sinnasnekker’n».

Sett farge på veggene: Helhet og harmoni med Smartpanel Byggmakker

Sett farge på veggene: Helhet og harmoni med Smartpanel

16.06.2016

Aldri har det vært enklere å pusse opp. Med Smartpanel får du raskt et flott og ferdig resultat som selv Sinnasnekker’n ville blitt fornøyd med.