BYGGMAKKER Lillehammer

Landbruksveien 1

Åpent idag fra 07:00 til 18:00

Om oss

Velkommen til Byggmakker Sør!

Byggmakker Sør (tidligere Skattum) er en ledende aktør i salg av trelast, byggevarer, interiørvarer og jernvarer i regionen. Byggmakker Skattum (Skattum Handel AS) har lange tradisjoner innen byggevare helt siden 1893, og har i alle disse årene vært eid av familien Skattum.

1.juli 2018 ble Skattum Handel AS kjøpt opp av Byggmakker Handel AS og er ikke lenger eid av Skattumfamilien. 

Byggmakker Skattum har vært med i Byggmakker kjeden siden 1968, og har i dag 10 byggevarehus i Hedmark, Oppland, Oslo og Bærum. Vårt sentrallager, logistikk og innkjøpsavdeling samt administrasjonen holder til på Kirkeby på Gjøvik.

Byggevarehusene på Gjøvik, Lillehammer og Hamar har store fine kjøkkenavdelinger. I tillegg har vi et bredt utvalg av hvitevarer, benkeplater og mye annet kjøkkentilbehør fra andre leverandører.

I 2.etg i vårt store byggevarehus på Brobekk finner du en splitter ny og stor Norema kjøkkenavdeling. Der selger vi både Norema Home og Norema Basic Collection.  Mange dyktige kjøkkenselgere som har både forbruker og proff som målgruppe.

Vi jobber med å holde våre selgere topp motiverte, engasjerte og faglig dyktige for å kunne hjelpe alle våre kunder på best mulig måte.

Hver avdeling har en egen PROFF avdeling.

Personvernerklæring:

Personvernerklæring for Byggmakker Sør

Ansatte