Butikk
Logg inn
Kasse

Fiks Ferdig Dør

fiks-ferdig-dor-logo800x480

Ved kjøp av ny dør fra Byggmakker kan du få tilbud om å få jobben gjort FIKS FERDIG! Vi samarbeider med dyktige håndverkere du kan stole på, har produkter av høy kvalitet og sørger for transport hjem til deg. Enklere og tryggere blir det ikke. Ved større prosjekter starter vi med en uforpliktende befaring.

*Det er ikke sikkert din lokale Byggmakker har denne tjenesten. Da vil du ikke finne den i skjemaet. Men ta kontakt med ditt varehus så kanskje de allikevel kan hjelpe deg.

Stort utvalg av dører

Byggmakker har et stort utvalg av dører. Våre erfarne Byggmakkere hjelper deg trygt gjennom hele prosessen; fra inspirasjon, drøm og idé — via planlegging — til bestilling, montering og håndverkerformidling. Les mer om Fiks Ferdig her.

Dører kan utgjøre en stor forskjell for inneklimaet og i dag er dørutvalget så bra at døren ofte ender opp som et kult designelement. Det kan også være lurt å bytte ut gamle dører med tanke på brannsikkerhet. Et dørbytte behøver ikke være komplisert - Byggmakker hjelper deg Fiks Ferdig!

Inspo-ff-dor-dice-eco-green-logo

FF-inspo-dor-swedoor-dorer