Butikk
Logg inn
Kasse

Fiks Ferdig Tak

fiks-ferdig-tak logo-800x480

Når du skal legge nytt tak kan du ved kjøp av varer fra Byggmakker få tilbud om å få jobben gjort FIKS FERDIG! Vi samarbeider med dyktige håndverkere du kan stole på, har materialer av høy kvalitet og sørger for transport hjem til deg. Enklere og tryggere blir det ikke. Ved større prosjekter starter vi med en uforpliktende befaring.

*Det er ikke sikkert din lokale Byggmakker har denne tjenesten. Da vil du ikke finne den i skjemaet. Men ta kontakt med ditt varehus så kanskje de allikevel kan hjelpe deg.

Stort utvalg av tak

Byggmakker har et stort utvalg av ulike type tak. Våre erfarne Byggmakkere hjelper deg trygt gjennom hele prosessen; fra inspirasjon, drøm og idé — via planlegging og tegninger — til bestilling, montering og håndverkerformidling. Les mer om Fiks Ferdig her

icopal decra tak byggmakker 1024-1494247703

Trygg og rask levering

Taket er noe av det viktigste på huset, men kanskje det mest krevende å fikse selv. Med Fiks Ferdig Tak får vi jobben gjort for deg – på en trygg og rask måte.

Taket skal beskytte huset ditt i alt slags vær, og utsettes for ekstreme påkjenninger i løpet av sin levetid (ca. 30 år). Selve takbelegget kan godt holde lenger, men undertaket vil trenge ettersyn og mulig utskiftning.