Butikk
Logg inn
Kasse

Fiks Ferdig Vindu

fiks-ferdig-vindu- logo-800x480

Ved kjøp av nye vinduer fra Byggmakker kan du få tilbud om å få jobben gjort FIKS FERDIG! Vi samarbeider med dyktige håndverkere du kan stole på, har produkter av høy kvalitet og sørger for transport hjem til deg. Enklere og tryggere blir det ikke. Ved større prosjekter starter vi med en uforpliktende befaring

*Det er ikke sikkert din lokale Byggmakker har denne tjenesten. Da vil du ikke finne den i skjemaet. Men ta kontakt med ditt varehus så kanskje de allikevel kan hjelpe deg.

Stort utvalg av vinduer

Byggmakker har et stort utvalg av vinduer. Våre erfarne Byggmakkere hjelper deg trygt gjennom hele prosessen; fra inspirasjon, drøm og idé — via planlegging og tegninger — til bestilling, montering og håndverkerformidling. Les mer om Fiks Ferdig her

Natre-vinduer-bronnoysund-9 - MB

Mye å spare på å sette inn nye vinduer

Nye vinduer er en investering det lønner seg å kvalitetssikre. Vinduer har stor betydning for bokomfort og energibehovet i hjemmet ditt. Byggmakker tilbyr deg gratis vindussjekk og hjelp til fagmessig valg og installering. Om du ønsker det, kjører vi også bort de gamle vinduene for deg. Vi gjør det enkelt å få jobben gjort – helt bekymringsfritt.

En tredjedel av varmetapet i eldre hus skjer gjennom vinduene. Derfor er det mye å spare på å skifte til nye vinduer som holder dagens strenge krav til isolering. De beste vinduene i dag slipper ut rundt 70% mindre varme enn dårlige, gamle vinduer.

Natre vindu 900x500-1505400019 - MB