fugesand litho toppbundet/veksthemmende - asak


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


  • 25 kg sekk
  • Fugesanden må oppbevares tørt
  • Produktinfo
  • Litho veksthemmende fugesand leveres i 0-1 mm, 25kg/sekk. I tillegg til å være veksthemmende er sanden også lett toppbundet, som gjør at fugesanden holder seg på plass i fugen. Med andre ord en fugesand som krever mindre vedlikehold. Produktet kostes ned i fugene (bruk gjerne hoppetusse også), før man vanner dekket grundig (ikke høytrykksspyling). Da vil fugene begynne å skumme, og herdingsprosessen er i gang. Skyll forsiktig vekk skummet og la fugen tørke. Dersom man ikke får vekk skummet vil det legge seg som et seigt fugeslør. Fugesanden må kun påføres helt tørr overflate og i tørt vær. Det er viktig at fugene ikke blir utsatt for regnskyll under herdingsprosessen. Fugesanden må oppbevares tørt.

    Artikkelnr. 43809477
  • Dokumenter
Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet Byggmakker

Årets store hagetrend: Stein på stein gir tidløs design – og kanskje en kjøkkenhage på kjøpet

15.08.2019

Mur, belegningsstein, heller og støttemurer er den store hagetrenden om dagen. Stein er perfekt til å skape ulike hageparseller som samtidig utjevner nivåforskjeller i terrenget. Private kjøkkenhager er supertrendy – uavhengig om du har liten balkong eller stor hage.

Anneks: Sommerstue hele året Byggmakker

Anneks: Sommerstue hele året

06.06.2016

Få et ekstra oppholdsrom utenfor huset eller hytta på null komma niks.

Slik lagde Line og Christian en drøm av en hage Byggmakker

Slik lagde Line og Christian en drøm av en hage

18.05.2015

Den mer enn gjennomførte Sveitservillaen til Line og Christian i Holmestrand trengte en hage som matchet det herskaplige huset. Det har de oppnådd.