Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

fugesand litho toppbundet/veksthemmende - asak

  • 25 kg sekk
  • Fugesanden må oppbevares tørt
  • Produktinfo
  • Litho veksthemmende fugesand leveres i 0-1 mm, 25kg/sekk. I tillegg til å være veksthemmende er sanden også lett toppbundet, som gjør at fugesanden holder seg på plass i fugen. Med andre ord en fugesand som krever mindre vedlikehold. Produktet kostes ned i fugene (bruk gjerne hoppetusse også), før man vanner dekket grundig (ikke høytrykksspyling). Da vil fugene begynne å skumme, og herdingsprosessen er i gang. Skyll forsiktig vekk skummet og la fugen tørke. Dersom man ikke får vekk skummet vil det legge seg som et seigt fugeslør. Fugesanden må kun påføres helt tørr overflate og i tørt vær. Det er viktig at fugene ikke blir utsatt for regnskyll under herdingsprosessen. Fugesanden må oppbevares tørt.

    Artikkelnr. 43809477
  • Dokumenter
Legge belegningsstein og heller - slik gjør du det Byggmakker

Legge belegningsstein og heller - slik gjør du det

15.06.2021

Ønsker du en ny og flott uteplass med heller og belegningsstein? Det er enkelt, og du klarer fint å legge det selv – her viser vi deg hvordan.

Dette er hagetrendene i 2021 Byggmakker

Dette er hagetrendene i 2021

02.03.2021

Våren er på vei! Les videre og la deg inspirere av årets nyheter til uteplassen.

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller Byggmakker

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller

15.06.2020

Skal du oppgradere uteplassen i sommer? Vi har vært i arkivet og funnet frem masse inspirasjon om vakre, vedlikeholdsvennlige og kreative uteplasser.