Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

treskrue essdrive corrseal senkhode 5x90 a-100 - essve

 • Griper umiddelbart
 • Raskere
 • Sterkere
 • Mer ergonomisk
 • Korrosjonsklasse C4
 • Produktinfo
 • Treskrue ESSDRIVE er beregnet for montering og sammenføyning av trevirke for utvendig bruk. Raskere, sterkere og mer ergonimisk. Den patenterte spissen sørger for at skruen griper direkte, og drar seg selv inn i materialet, uten å belaste skuldre og ledd. Det innovative og patenterte hodet, gir en pen finish uten oppsprekking eller fliser, og sørger for høy klemkraft. ESSDRIVE er produsert av sterkere og mer fleksibelt stål, med vår egen Corrseal overflatebehandling for utendørs miljøer C4 opptil 15 år. Skruen er utstyrt med Torx spor som sikrer god passform for bitsen og en god kraftoverføring. ESSDRIVE har et ekstra fresespor etter hovedgjengen, for skruer som er 70mm eller lenger. Dette bidrar til mindre motstand og lettere montering på de lengre skruene. Skruen fungerer godt med forsenkede hull i de fleste typer braketter, da det ikke finnes utstikkende ribber under hodet. ESSDRIVE spesielt god i vanskelige eller unaturlige posisjoner hvor skuldre og ledd får uønsket belastning. CE-merket i hht. EN14592

  Artikkelnr. 54096174
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Dobbeltgjenget Nei
 • Dokumenter
Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Uterommet er det nye inne, og vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på selv om ikke solen står høyt på himmelen. Å bygge terrasse selv er bra både for sjelen og lommeboken – her er hele prosessen fra planlegging til drømmeterrassen din er ferdig.

Liten skrue kan velte stor terrasse Byggmakker

Liten skrue kan velte stor terrasse

17.06.2014

En skal ikke kimse av det å ha en skrue løs. Har man det for eksempel på terrassen er det som regel fordi man har brukt feil skrue, og det kan gjøre vondt for både store og små føtter. En skrue er nemlig ikke en skrue - riktig valg er avgjørende for å få et pent resultat som varer lenge. Av samme grunn er det på tide å sette spikeren i kista for nettopp spikeren.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.