treskrue essdrive corrseal senkhode 5x90 a-100 - essve


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


  • Griper umiddelbart
  • Raskere
  • Sterkere
  • Mer ergonomisk
  • Korrosjonsklasse C4
  • Produktinfo
  • Treskrue ESSDRIVE er beregnet for montering og sammenføyning av trevirke for utvendig bruk. Raskere, sterkere og mer ergonimisk. Den patenterte spissen sørger for at skruen griper direkte, og drar seg selv inn i materialet, uten å belaste skuldre og ledd. Det innovative og patenterte hodet, gir en pen finish uten oppsprekking eller fliser, og sørger for høy klemkraft. ESSDRIVE er produsert av sterkere og mer fleksibelt stål, med vår egen Corrseal overflatebehandling for utendørs miljøer C4 opptil 15 år. Skruen er utstyrt med Torx spor som sikrer god passform for bitsen og en god kraftoverføring. ESSDRIVE har et ekstra fresespor etter hovedgjengen, for skruer som er 70mm eller lenger. Dette bidrar til mindre motstand og lettere montering på de lengre skruene. Skruen fungerer godt med forsenkede hull i de fleste typer braketter, da det ikke finnes utstikkende ribber under hodet. ESSDRIVE spesielt god i vanskelige eller unaturlige posisjoner hvor skuldre og ledd får uønsket belastning. CE-merket i hht. EN14592

    Artikkelnr. 54096174
  • Dokumenter
Skrueguide til terrassen Byggmakker

Skrueguide til terrassen

17.06.2014

Det er flere ting du må ta hensyn til når du skal bygge terrasse. En av de viktigste er å velge riktig terrasseskrue ut fra hvor stor terrasse du skal snekre og i hvilket klima terrassen ligger. Men en terrasseskrue av høy kvalitet kan du være trygg på at terrassen din både blir penere og varer lenger. Vi hjelper deg å velge riktig skrue.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.

Innføring i skruer, spiker og festeplugger Byggmakker

Innføring i skruer, spiker og festeplugger

12.02.2013

Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt. Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes, til det er tilbudet for stort. Vi skal her se litt på de mest aktuelle festemidlene for innendørs bruk.