K-Rauta-hero-banner

Langlo kampanje

Tilbudet gjelder frem til 30. november

- Kampanjepris på alle garderobeløsninger fra Langlo*

- Tegn din egen garderobe og benytt deg av kampanjepristilbudet.

- Bruk rabattkoden og se hva din pris blir. Ink. frakt til butikk.

  • Kampanjepris gjelder ikke på fastpristilbudet på Langlo Safir.

BMVenn-A14-800x800

Ny garderobe? Vi hjelper deg med din nye Langlo Skyvedørsgarderobe!

Langlo-safir-2022-540x400

Skyvedørgarderobe Safir - Langlo

Fleksibel skyvedørsmodell når det gjelder form, farge og slitestyrke.

Langlo-Retro-hvit-2doerer-540x400

Skyvedørsgarderobe Retro - Langlo

Slette skyvedører med gripeprofil i aluminium.

Langlo-Topaz sortmalt eik entre-540x400

Skyvedørgarderobe Topaz - Langlo

Skyvedørsfronten Langlo Topaz har en tradisjonell, men samtidig moderne og trendy look.

Langlo-titan-2022-540x400

Skyvedørsgarderobe Titan - Langlo

Langlo Titan har en tradisjonell, men samtidig moderne og trendy industriell look.

Langlo-titan-innredning-2022-540x400

Innredning Flexi - Langlo

Funksjonell innredning i møbelfinish.

Vi tegner garderobe på dine mål

Mål opp rommet hjemme og del dine planer med oss. Vi hjelper deg å tegne tilpasset garderobe akkurat slik du vil ha det, og helt uforpliktende gir vi deg innsikt i hvilken løsning som passer best inn hjemme hos deg.  Ved hjelp av vårt online tegneprogram så tegner vi din drømmeløsning slik at du kan konsentrere deg om å gjøre de riktige valgene. Sammen kommer vi frem til en skreddersydd løsning som passer dine behov, og gir deg lekker oppbevaring som utnytter rommet ditt optimalt.

Walk-IN garderobe eller oppbevaringssystem til vaskerommet? Tre- eller aluminiumsomramming? Hvit eller svart innredning? Vi vet at valgmulighetene kan være overveldende. Derfor står våre garderobeplanleggere klare med gode råd om hvordan vi kan skreddersy en løsning som passer perfekt inn hjemme hos deg. Enten du trenger smarte oppbevaringsløsninger i gangen, på soverommet eller andre steder i hjemmet; Langlo tilbyr et bredt utvalg av skyvedørsfronter og garderobeinnredning som er tilpasset din romløsning på millimeteren. Garderobene er produsert slik at du kan gjøre monteringen selv og er tilpasset målene du sender inn. Her kan du enkelt fylle inn målene på rommet ditt og få en uforpliktende tegning av ønsket garderobeløsning.

Tegn din garderobe her

Hovedbilde oppmaaling

Langlo Garderobe Topaz 2 dører sortmalt eik800x600

Hjemmekontor

I disse uforutsigbare tider kan det være lurt å forberede seg på fremtiden. Med regjeringens stadige utvidede smittevernstiltak får nordmenn en tøff start på våren, og det anbefales å jobbe hjemmefra for alle som har mulighet. Ved bruk av skyvedører som romdelere kan du tilrettelegge for ditt eget hjemmekontor som du kan åpne og lukke når det passer deg. Å ha en dedikert kontorplass gjør det enklere å holde det private og jobb atskilt, og ved å holde områdene dine separate er det lettere å konsentrere seg om oppgavene. Med de rette romdelerne får du en arbeidsplass som er mer effektiv og det er enklere å jobbe, studere eller drive med hobbyer.

Et personlig hjem

Det fineste er når møbler ser ut som de er laget spesielt for plassen de står. Dette skaper et rom som er uttrykksfullt, sammenhengende og delikat. Vi ønsker å hjelpe deg og uttrykke identiteten din med vår tilpasningsbare kolleksjon av garderobeløsninger. En løsning som verdsetter effektivitet og funksjon som overordnede prinsipper og gir deg en enklere hverdag. Vår helhetlige tilnærming til utvikling av produktene gir et koordinert utseende der design, farger og materialer alltid passer sammen. For oss handler det om å bistå med å skape et personlig hjem som passer smaken, budsjettet og livsstilen din.

Gjør det selv!

DIY, do it yourself eller gjør det selv, som vi sier på norsk, har blitt veldig populært innen hjemmeinnredning. En Langlo-garderobe er produsert slik at du kan gjøre monteringen selv og er tilpasset målene du sender inn. Hvis du trenger et nytt prosjekt til karantene-dagene så hjelper vi deg å tegne en løsning som er basert på dine ønsker, og med våre enkle guider for å bygge selv får du fremgangsmåten for hvordan du selv kan gjøre rommet ditt unikt og personlig. Hver garderobe leveres med et notat som henviser til QR-kode for monterings-veiledning. Legg inn en bestilling hos din nærmeste byggvareforhandler og få varene levert rett på døra. Så er det bare å sette i gang.

Langlo Garderobe Topaz lakkert eik hvit omramming800x600

Langlo Garderobe Topaz Hel Fylling Lakkert Eik800x600-v2

Sett hjemmet ditt i system

Samtidig som mange av oss drukner i ting, søker stadig flere etter en mer bærekraftig livsstil, og mange ønsker å redusere forbruket. Derfor er vi vel så avhengig av å ha et meningsfylt system for tingene, som av tingene i seg selv. En Langlo-garderobe er en investering i kvalitet og funksjon, og den varer lenge.

Det som skiller Langlo fra andre garderobeleverandører er at Langlos produkter kan endres og tilpasses i utførelse og størrelse, slik at vi kan etterleve alle behov i et hvert hjem.

Samtidig finnes det mange smarte detaljer å velge mellom av forskjellige innredninger og tilbehør slik at du kan skreddersy garderoben etter eget ønske. Dette gir oversikt og plass til alle eiendelene dine så du slipper å kaste.

Norge er blant de landene i verden som har høyest materialforbruk per person, og vi kaster mer enn noe annet land. Derfor er vi nødt til å bruke tingene vi kjøper mye lenger enn vi gjør i dag, og gjenbruke og dele mye mer. Dermed trenger du et smart oppbevaringssystem for å ta vare på alle eiendelene til neste generasjon skal bruke de.

langlo innredning

Belysning

Hos Langlo finner du belysning av beste kvalitet slik at du kan få maksimalt utbytte av den nye garderoben din. Når du først har lagt ned masse innsats for å lage et ryddig system, så er det fint med belysning inne i skapene for å se alle valgmulighetene dine.

Langlo har en egen kolleksjon med belysning som er designet for å gi optimalt resultat hvor det er tatt hensyn til design, plasseringsvennlighet og at det skal være rikelig med lys til å finne fram til dine eiendeler. Sørg for at din garderobe blir utformet stemningsfullt, kreativt og energieffektivt med mulighet for å koble på flere lysprodukter til samme strømkilde. La det bli lys i 2022!

Send bestilling

Tegningen kan lagres, ved å opprette et brukernavn og passord, for så å tegne videre ved en senere anledning, eller sende inn bestilling. Du kan også sende en forespørsel til din nærmeste Byggmakker for videre tegnehjelp eller bestilling. 

Tegn din garderobe her

Langlo Garderobe Topaz soverom800x600