StartsidenOm Byggmakker

Ledige stillinger

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Vil du jobbe med oss i Byggmakker?

Suksessoppskriften til Byggmakker er menneskene bak byggevarene. Hver dag jobber vi for å skape gode handleopplevelser for våre kunder. Det viktigste for oss er at du deler verdiene våre og inspireres av visjonen vår om å bygge landet på en bærekraftig måte.

Hos oss er menneskene i sentrum – både medarbeidere og kunder, og dette gjenspeiles i våre arbeidsprinsipper; vise vei, ta ansvar, holde det vi lover, være åpen, ærlig og direkte. Sammen skaper vi tusenvis av gode handleopplevelser hver dag. Vil du bli en del av oss?


 

Byggmakker - en av Norges ledende byggevarekjeder

Vi i BYGGMAKKER er en av Norges ledende byggevarekjeder. Vi har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. Vi omsetter for ca. 6 milliarder kroner. Vi er eid av finske Kesko, som er Nordens ledende byggevarekonsern.

Vår historie er lang og stolt, og vi har i over 100 år levert trelast og byggevarer til store og små kunder i hele landet. I 1991 så den første Byggmakker-butikken dagens lys og i dag har vi over 89 utsalg i hele landet.

Les mer om vår historie og våre verdier her.

I Byggmakker har du mange muligheter

Det er ingen hemmelighet at det er menneskene som gjør en bedrift bra – derfor er vi i Byggmakker spesielt opptatt av nettopp dem, menneskene. 

Som medarbeider hos oss skal du glede deg til å gå på jobb. Du skal jobbe hardt – både alene og i team, men du skal også ha det morsomt. Du skal lære nye ting og ha muligheten til å utvikle deg. 

I Byggmakker har du også mange arbeidsmuligheter. Vi er et stort firma og hos oss jobber både selgere, ledere, logistikkmedarbeidere, administrativt personell, deltidshjelper og mange flere. Bredden i stillinger gjør at vi trenger bred kompetanse og mennesker med forskjellig erfaring. Dette gjør også at mulighetene for karriere hos oss er store.