StartsidenOm Byggmakker

Ledige stillinger

Vil du jobbe med oss i Byggmakker?

Suksessoppskriften til Byggmakker er menneskene bak byggevarene. Hver dag jobber vi for å skape gode handleopplevelser for våre kunder. Det viktigste for oss er at du deler verdiene våre og inspireres av visjonen vår om å bygge landet på en bærekraftig måte.

Hos oss er menneskene i sentrum – både medarbeidere og kunder, og dette gjenspeiles i våre arbeidsprinsipper; vise vei, ta ansvar, holde det vi lover, være åpen, ærlig og direkte. Sammen skaper vi tusenvis av gode handleopplevelser hver dag. Vil du bli en del av oss?

Ledige stillinger:

Vi har for tiden følgende ledige stillinger som du også finner på jobbnorge.no.


 

Byggmakker - en av Norges ledende byggevarekjeder

Vi i BYGGMAKKER er en av Norges ledende byggevarekjeder. Vi har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. Vi omsetter for ca. 6 milliarder kroner. Vi er eid av finske Kesko, som er Nordens ledende byggevarekonsern.

Vår historie er lang og stolt, og vi har i over 100 år levert trelast og byggevarer til store og små kunder i hele landet. I 1991 så den første Byggmakker-butikken dagens lys og i dag har vi over 89 utsalg i hele landet.

Les mer om vår historie og våre verdier her.

I Byggmakker har du mange muligheter

Det er ingen hemmelighet at det er menneskene som gjør en bedrift bra – derfor er vi i Byggmakker spesielt opptatt av nettopp dem, menneskene. 

Som medarbeider hos oss skal du glede deg til å gå på jobb. Du skal jobbe hardt – både alene og i team, men du skal også ha det morsomt. Du skal lære nye ting og ha muligheten til å utvikle deg. 

I Byggmakker har du også mange arbeidsmuligheter. Vi er et stort firma og hos oss jobber både selgere, ledere, logistikkmedarbeidere, administrativt personell, deltidshjelper og mange flere. Bredden i stillinger gjør at vi trenger bred kompetanse og mennesker med forskjellig erfaring. Dette gjør også at mulighetene for karriere hos oss er store.