K-Rauta-hero-banner
Artikler

Årets hederspris til Byggmakkers egen Terje Mørch

Det ble tårevått og god stemning, da Blåkläder delte ut sin hederspris til Terje Mørch.

Det ble tårevått og god stemning, da Blåkläder delte ut sin hederspris til Terje Mørch.

Hederspris Terje morch 800x480

Arbeidstøyleverandøren offentliggjorde tidligere denne måneden hvem som tildeles hedersprisen for 2022, under Blåkläders forhandlertreff. Terje Mørch hos Byggmakker tok en populær seier. Og at prisen betydde mye for Mørch, var det ingen tvil om.

— Det første jeg tenkte, dette er stort! Å bli verdsatt med en hederspris betyr svært mye for meg. Jeg ble svært rørt, og det var umulig å holde tilbake tårene.

Hva betyr det for deg å få en sånn pris?

— En slik hederspris betyr veldig mye for meg, motivasjonen stiger til nye høyder. Det er en ære å bli satt pris på, og jeg vil igjen takke alle i Blåkläder. I tillegg vil jeg takke alle mine gode kollegaer i Byggmakker som gjør en fantastisk god jobb. Mine gode kollegaer gjør hverdagen min lettere og sammen skal vi skape gode verdier og resultater, samt ta enda flere markedsandeler, sier prisvinner Mørch.

Blåkläder selges over hele landet, og i likhet med Byggmakker har også Blåkläder kvalitet i fokus. At en av Byggmakkers ansatte får en sånn pris, henger høyt hos selskapet.

— Jeg blir blank i øyekroken og så stolt at jeg nesten sprekker, over å ha kollegaer med en kompetanse og et så stort engasjement som Terje har. Tildelingen av Årets hederspris fra Blåkläder er veldig fortjent, og det var tydelig at dette også var noe som berørte Terje, sier salgssjef PROFF hos Byggmakker, Heidi Flesvik.

Blåkläder har hatt lang tradisjon for å dele ut priser under sine forhandlertreff, men denne aktuelle hedersprisen ble en ekstra utmerkelse i år. Prisen skal gis til en som leverer over forventning.

— For oss er det avgjørende å ha dyktige forhandlere, og det setter vi enormt stor pris på at vi har! I tillegg er det hyggelig å kunne gjøre stas på en enkeltperson som har utmerket seg litt ekstra. I år var det Terje Mørch. Han har jobbet med Blåkläder i over 20 år, han kjenner vår produksjon og logistikkflyt i detalj – og i dag var det en stor glede for oss å verdsette innsatsen hans på denne måten, sier administrerende direktør i Blåkläder Norge, Henrik Hom.