K-Rauta-hero-banner
Artikler

Vi kjører alt du trenger til oppussingen hjem til deg

Skal du i gang med et stort eller lite oppussingsprosjekt? Nå kan du få hjemlevering av varene dine.

Går du også med planer om å pusse opp? I annerledesåret 2020 har mange fått mer tid til små og store prosjekter hjemme. Kanskje det er nå du skal legge gulvet du så lenge har drømt om eller endelig male over veggene i stua?

Vi ønsker at alle hjemmefiksere skal få en så enkel og trygg handel som mulig i disse tider, og tilbyr hjemlevering av varene dine - både til deg som privatkunde, eller deg som er proffkunde og jobber med større prosjekter.

Snart er varene i hus Du kan enkelt bestille hjemlevering i nettbutikken vår, eller du kan kontakte din lokale Byggmakker, som hjelper deg å bestille det du trenger. Varene har du i hus i løpet av 1-3 virkedager*.

Og skulle arbeidet butte underveis, er vi her for deg da også. Våre fagfolk hjelper deg gjerne! Visste du at du kan bruke chat-tjenesten vår hele døgnet, hvis du skulle stå fast?

Eller trenger du hjelp hele veien fra start til mål? Da fikser vi det også! Enten det er små eller store prosjekter du skal i gang med, kan du ved kjøp av varer fra Byggmakker få tilbud om å få jobben gjort Fiks ferdig!

*Merk at det må være kjørbar vei for lastebilen frem til leveringssted. Om ikke annet er avtalt leveres varene inntil to meter fra lastebilen. Akkurat nå må du bo innen 45 minutter unna et av våre varehus for at vi skal kjøre ut varene til deg. Et unntak er Byggmakker Brobekk i Oslo som leverer innen 30 minutters kjøreavstand fra butikken. Når situasjonen er normal igjen, leverer vi i hele landet med Bring.

Er du proffkunde kan du få byggevarene levert der du trenger dem. Det kan gjøre at du sparer både tid og penger!

Husk – det lønner seg om du velger å være proffkunde hos Byggmakker.

q8f4441 liten

Du kan bestille hjemlevering i nettbutikken vår, eller du kan kontakte din lokale Byggmakker som bestiller for deg. Varene har du i hus i løpet av 1-3 virkedager.

Klikk og hent når det passer deg

Noen ganger er det mest praktisk å finne varene du skal ha, for så å hente dem på ditt nærmeste varehus selv.

Med tjenesten «Klikk og hent» er varene dine klare et par timer etter bestilling. Er det en større bestilling og vi trenger vi mer tid, vil du alltid få beskjed. Du får en SMS når varene dine er klare for henting.

Ble du inspirert til å gjør en liten forandring, et aldri så lite prosjekt? Husk at med noen strøk med maling, kan du enkelt endre uttrykket hjemme hos deg uten at det koster skjorta.

Les om de spennende og innbydende fargetrendene for 2021 her!

byggmakker jotun-lady 12120-desert-pink 20167-welcoming-red web1

Klar for å male veggene i en av sesongens spennende farger? Klikk på det du måtte trenge av maling i nettbutikken vår, så leverer vi det hjem til deg. Her er fargen Desert Pink fra Lady Jotun. Foto: Jotun

Trygg handel i varehusene våre

Husk at du er hjertelig velkommen til å besøke et av varehusene våre også. Vi har lagt godt til rette for at du – og våre ansatte – skal føle seg trygge.

  • Vi har plassert håndsprit sentralt i butikkene våre.
  • Vi sørger for ekstraordinært renhold av alle kontaktflater.
  • Vi følger ellers alle råd vi får fra nasjonale og lokale helsemyndigheter.

kelly-sikkema-3fhp2yopdxu-unsplash

Vi har lagt til rette for en trygg handel i varehusene våre også, du finner håndsprit plassert på sentrale steder. Foto: Unsplash