K-Rauta-hero-banner
Artikler

Fire flotte ytterdører: Hvilken stil er du?

Inngangsparti og ytterdør er det viktige førsteinntrykket når du får besøk. Vi har plukket ut fire av våre favoritter fra Swedoor. Hvilken ville du valgt?

Minimalistisk

Minimalisme står for renhet og enkelhet – og stilen er preget av stramme linjer, moderne løsninger og geometriske former. Fargene som blir brukt er gjerne nøytrale i sort, hvitt og grått. Denne døren har samme lekre design på innsiden og utsiden – og kan fås som pardør.

Les mer om PULSE fra Swedoor her.

Swedoor fire flotte ytterdorer hvilken stil er du 800x480 4

Det enkle er ofte det beste. Modellen PULSE fra Swedoor er døren for deg som liker rene linjer og moderne design.

Bonderomantisk

Sjarmerende, feminin og søt. Denne lekre ytterdøren fra Swedoor får vi rett og slett godfølelsen av. Dette inngangspartiet har en landlig og nostalgisk stil, men er samtidig utrolig elegant.

Les mer om MOZART fra Swedoor her.

Swedoor fire flotte ytterdorer hvilken stil er du 800x480 3

Historie i dørene. Denne ytterdøren heter MOZART – og er inspirert av arkitekturen fra det forrige århundreskiftet.

Moderne

La minimalismen vike – velg en dør som virkelig synes. Den moderne interiørstilen er preget av dristige valg og farger. Gi inngangspartiet det lille ekstra med en stor og herlig dobbeldør med en sprek farge og kule detaljer. Denne modellen fra Swedoor kommer i en rekke farger og kan tilpasses etter dine behov.

Swedoor fire flotte ytterdorer hvilken stil er du 800x480 2

Double trouble. Er du av den praktiske typen, eller er du bare glad i det lille ekstra? På bildet ser du døren IDENTITY Double door fra Swedoor.

Funkis

Funkis-stilen blir betegnet som moderne og er populær blant både arkitekter, utbyggere og boligkjøpere. Stilen preges av stramme linjer, store vindusflater og god takhøyde. Denne lekre ytterdøren fra Swedoor kommer i en rekke farger og bidrar til å forsterke stilen.

Les mer om ELBE fra Swedoor her.

Swedoor fire flotte ytterdorer hvilken stil er du 800x480 1

Arkitektens drøm. Dette inngangspartiet er både enkelt og avansert på samme tid. Døren heter ELBE og har et uttrykk som gir assosiasjoner til funksjonalistisk arkitektur.

Kjøp din nye ytterdør hos Byggmakker – se utvalget vårt her.

Vanskelig å velge? Prøv Swedoor sitt designverktøy!

Har du et prosjekt på gang? Vi legger til rette for at du skal lykkes!

Kom til oss i Byggmakker – vi har alt du trenger slik at du kan slippe løs håndverkeren i deg. Hos oss får du gode råd fra gode fagfolk og godt utvalg med gode priser på prosjektet ditt, uansett om det er stort eller lite. Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.