K-Rauta-hero-banner
Artikler

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv

Høytrykkslamineringen gjør gulvet betydelig sterkere enn vanlig laminat, men det er bare én av mange grunner til å velge høytrykkslaminat.

Løper barna inn før de har tørket gjørme og sølevann av sko eller støvler? Eller er du lei av at hunden riper opp gulvet? Da bør du vurdere høytrykkslaminat - Grand Majestic fra BerryAlloc kombinerer å være lunt og elegant med å være verdens sterkeste laminatgulv.

Dette er et gulv som tåler mye, og er svært motstandsdyktig mot vann, riper og slag. Det er perfekt når du bor i Norge med det klimaet vi har. Jeg bor selv i Midt-Norge, og det er stort sett bløtt året rundt, sier distriktssjef Erling Tryggestad i BerryAlloc.

Alloc_MB_laminatgulv_ Etna_brown

Seks varianter: Du får Grand Majestic fra BerryAlloc i seks fine eikedekorer, slik at du kan finne din favoritt. Her ser dere Majestic Etna Brown. Foto: BerryAlloc

Tryggestad forteller at høytrykkslaminat er noe helt annet enn klassisk laminatgulv, og forteller at formatet på Grand Majestic er helt unikt:

Med 240 cm lengde og 30 cm bredde er dette et unikt format som ingen har på dette kvalitetsnivået. Den lune overflaten med fin trestruktur gjør at dette har en helt annen varme enn det vi tidligere var vant med fra blanke laminatgulv, som kunne være iskaldt å gå på, sier Tryggestad.

Se vårt utvalg av laminatgulv her

5 grunner til å velge høytrykkslaminat

  1. Et gulv som tåler mye – veldig mye!

Grand Majestic fra BerryAlloc er svært slitesterkt med høyeste klassifisering for slagfasthet og ripefasthet, og tåler stor trafikk og tung belastning. Høytrykksbehandlingen sørger for at gulvbordet er betydelig sterkere enn et vanlig laminat og en holdbar, slitebestandig overflate.

Har du en hund som normalt lager riper i parketten? Eller har du barn som kan finne på å bruke gulvet som tegneblokk? Eller som søler når favorittmaten serveres? Ingen krise, den solide overflaten tåler det siden den er svært motstandsdyktig mot riper, søl og vann.

Det skal mye til å få riper i dette gulvet, sier salgssjef Erling Tryggestad i BerryAlloc.

Grand Majestic er verdens sterkeste laminatgulv.

> Se video - Grand Majestic fra Berryalloc

  1. Livstidsgaranti

Når du har lest punkt 1, er du kanskje ikke overrasket over at Grand Majestic kommer med livstidsgaranti ved bruk i boliger.

  1. Tidløst og elegant med superbrede og ekstra lange bord

Grand Majestic fanger den beroligende kraften i naturen med tidløse og elegante tredekorer, og imponerer med superbrede og ekstra lange planker (2,4 meter lange og 30 cm brede).

  1. Lite støy og anti-statisk

Støy og forstyrrelser forhindres takket være Silent System, som er et lyddempende underlag. Med høytrykkslaminat fra BerryAlloc trenger du ikke lengre bekymre deg for om barna hopper, skråler og leker – eller for høye lyder som følge av ommøblering. I tillegg reduserer høytrykksgulvet den elektriske ladningen i rommet, som også bidrar til at det trekker til seg mindre støv.

  1. Raskt og enkelt å montre

BerryAlloc ALULOC-låsesystemet er laget av solid norskprodusert aluminium, og sikrer et solid og tett gulvoverflate som tåler en belastning på opptil 1200 kilo per meter.

Det unike systemet gjør at gulvet er raskt og enkelt å montere uten behov for spesialverktøy. Dette er et problemfritt, sikkert klikksystem, sier han.

Bonus: Gulvoverflatene til BerryAlloc er designet og produsert i Norge, og gulvene våre er inspirert av skandinavisk design, natur og livsstil.

BerryAlloc_MB_Katla_naturals

Naturlig Vakkert. Laminatgulv Majestic Katla Natural Fra Berryalloc

Ta en nærmere titt på gulvet

Grand Majestic kommer i seks forskjellige tredekorer, slik at du kan velge din favoritt – uansett om du har en forkjærlighet for mørkt gulv eller en lysere variant.

BerryAlloc_utvalg_av grand_majestic

Du finner Grand Majestic fra BerryAlloc hos Byggmakker, som har et stort utvalg av gulv. Ta gjerne turen innom nærmeste Byggmakker for å se nærmere på gulvene, eller for å få råd og veiledning fra erfarne Byggmakkere.

Se video: Hvordan legge laminatgulv her

Selv om det er raskt og enkelt å montere Grand Majestic, hjelper Byggmakker deg om du ønsker å få jobben gjort FIKS FERDIG.

Grand Avenue

Grand Avenue-kolleksjonen er en kolleksjon med ekstra lange og ekstra brede høytrykkslaminatbord.

BerryAlooc_MB_Champs_Elysees

Bestselger! Champs Elysees er vår desidert bestselger - og det er ikke uten grunn. Et gulv med særpreg som minner om et tradisjonelt og naturtro plankegulv.