K-Rauta-hero-banner
Artikler

Bad i luksus

I en travel hverdag er badet et viktig rom for oss – et sted vi søker tilflukt for avkobling og oppladning av batteriene. Nordmenn tilbringer stadig mer tid på badet og vi skreddersyr badene våre etter behov og personlighet.

Trendvarsel for 2015

Vi beveger oss bort fra beige og «greige» og mot sort, hvitt og ikke minst grått som basisfarger – gjerne i kombinasjon med enten pasteller eller mer knalle farger. Naturmaterialer gir en røff finish samtidig som den representerer en organisk mykhet. Baderomsmøblene får stadig mer utradisjonelle og uventede former. De myke, organiske formene ser vi også på små og minimalistiske bad. Kombinasjonen av nytt og gammelt, samt minimalisme med naturlige innslag preger trendbildet. Kontraster og personlig preg er altså nøkkelord for badet i 2015.

Legger til rette for individualisering

Baderomsleverandørene legger stadig mer til rette for at forbrukerne skal kunne sette samme sine egne kombinasjoner av baderomsinnredningen. Svedbergs introduserte nylig konseptet «Svedbergs Individual Design» eller SiD. Et konsept som bygger på valgfrihet for de som har ekstra høye krav til form og funksjon. Benkeplater i naturstein eller Dekton kan tilpasses lengdene som kundene ønsker, opptil 300 cm.

Go big or go small

Med SiD-konseptet fra Svedbergs kan du bygge baderomsmøbelet akkurat som du ønsker det. Størrelsen spiller ingen rolle.

bad i luksus 800x480 2

Baderomsmøbel SiD Svart 240cm fra Svedbergs

Vår kjærlighetsaffære med frittstående badekar er ikke over. I tillegg til å være et åpenbart slående estetisk element, symboliserer det frittstående badekaret selvdyrkelsen og spafølelsen vi higer etter i vår travle hverdag. Her er Scarlett fra Svedbergs.

bad i luksus 800x480 3

Scarlett fra Svedbergs

I valgfrihetens tegn

Den nye møbelserien DK fra Svedbergs er utviklet av to danske formgivere og innbyr til valgfrihet. Velg mellom ulike bredder og integrert, nedsenket eller ovenpåliggende servant.

bad i luksus 800x480 4

NYHET fra Svedbergs - Baderomsmøbel DK-serien.

Inspirasjon fra naturen

Benkeplatene i DK-serien finnes i fire ulike farger. Gulbrun/offwhite marmorlignende (Danae), grå betong (Strato), sort skiferlignende (Sirius) og rustfarge (Keranium).

bad i luksus benk 540x400 1

bad i luksus benk 540x400 2

bad i luksus benk 540x400 3

bad i luksus benk 540x400 4

Gjennomførte detaljer

Velg hvilken farge du vil ha i bunn av skuffen på ditt servantskap i DK-serien.

bad i luksus 800x480 1

bad i luksus bunn 540x400 1

bad i luksus bunn 540x400 2

En av årets nyheter er dusjhjørner formgitt av designstudioet Form Us With Love. Forsa-serien fåes i ulike typer glass (klart, frostet, røkfarget eller gradient) og du kan velge farge på profiler og håndtak!

bad i luksus 800x480 5

Eksklusivt

Kompletter dusjhjørnet med en lekker dusjplate. FORSA rett hjørnedusj 90x90, svart matt med klart glass. Håndtak nr. 1. Dusjplate 90x158 rett. PIAZZA dusjbatteri inkl. termostatblander 160cc, dusjhode og hånddusj, krom. ZAGA håndkletørker svart 26x120 cm.

bad i luksus 800x480 6

Skap egenart og stemning på badet

bad i luksus 800x480 7

  • Gulvbelegg med mønster kan gjøre badet ditt unikt og annerledes på 1-2-3.
  • Skap spennende kontraster ved å velge sort baderomsinventar.
  • Heng opp en kul grafisk tegning eller bare et morsomt sitat i ramme for et personlig preg.
  • Inviter naturen inn på badet. En grønn plante og en trekrakk kan gjøre susen.
  • Spar på gulvplassen og heng potteplanten i taket eller kjøp en vegghengt potte.
  • Grått er «hot», kombiner gjerne med naturtrenden og velg en finish som ser ut som grå naturstein på benkeplater eller fliser.
  • Gjør badet mer personlig ved å ta stuemøblene inn på badet. Har du plass, kan en stol og en elegant lysekrone heve følelsen av et innbydende og personlig bad.

Les mer på Svedbergs.no eller ta en tur innom en Byggmakker butikk for mer inspirasjon.

Har du et prosjekt på gang? Vi legger til rette for at du skal lykkes!

Kom til oss i Byggmakker – vi har alt du trenger slik at du kan slippe løs håndverkeren i deg. Hos oss får du gode råd fra gode fagfolk og godt utvalg med gode priser på prosjektet ditt, uansett om det er stort eller lite. Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.