K-Rauta-hero-banner
Artikler

Lekkert bad på budsjett

Med veggpanel kan du raskt og enkelt gi badet et realt løft – uten at det trenger å koste skjorta.

Skal du pusse opp badet er det ofte montering av gips, membran og fliser som trekker opp prisen. Med baderomsplater slipper du derimot unna med kun montering av platene.

Baderomsplater er en enkel måte å oppgradere badet på og kan monteres rett på stenderne. Ulike platestørrelser, overflater og fargevalg gir stort rom for kreativitet, sier Kristian Mikalsen, Country Manager Norway i Fibo.

mariana oak-1492691500

Naturlig look på badet: Her vises Marina Oak på veggen Foto: Fibo

Se alle baderomsplater her

Modigere valg på badet

Utvalget av farger og mønster virker nærmest uendelig når du skal velge hvordan du vil ha det på badet. Selv om mange fortsatt foretrekker klassiske løsninger og farger, tar stadig flere nordmenn også modigere valg for baderommet sitt. Ifølge Mikalsen er det mørke farger og røffe overflater som er mest populært blant oppussingsglade nordmenn akkurat nå.

fibo farger 800x480

Fargefest på badet: Til venstre ser du Fibo Smokey Blue og til høyre er den sjøgrønne fargen Fibo Aquamarin. Foto: Fibo

– Vi selger mye fra vår Colour Collection både i høyglans og matt overflate. Mange kombinerer disse med hvite plater slik at ikke hele rommet blir ensfarget. Da får rommet et litt mer spennende uttrykk.

Også røffe overflater som imiterer betong, skifer og stein er populære.

– Nordmenn har blitt tøffere i sine valg til badet og tør å gå for røffere overflater og mørkere farger. Det er en spennende utvikling som ikke ser ut til å avta med det første, legger Mikalsen til.

Cracked cement-1492691491

Trendy bad: Fibo veggpanel på baderommet - Cracked Cement Foto: Fibo

Fem ganger så rask montering

Med veggpanelene kan du få et bad som ser ut som det er flislagt – panelene ser nemlig ut som flis. Vil du ha slette overflater kan du også velge panel helt uten flismønster. Uansett design er veggpanelene godkjent som membran. Det betyr at du kan dusje rett på dem uten å bekymre deg for vannskader eller for at det må ekstra arbeid til for å sikre badets våtsoner.

– Siden Fibo veggpanel er godkjent som membran kan du føle deg helt trygg på at du har fått en god løsning for badet. I tillegg til å se ut som flis, monteres de opp til fem ganger så raskt og uten fuger som må repareres eller renses er også vedlikeholdet veldig enkelt, sier Mikalsen.

Se montering av Fibo veggpanel - Guide med videoer

Kun én utfordring er like stor som hvis du velger flis: Hvordan bestemme seg for farger, mønster og størrelser, slik at badet blir akkurat slik du ønsker seg. Det er bare å gå i gang med planleggingen!

fibo olivengreen 800x480

Drøm deg bort til sydeligere strøk. Fibo baderomspanel - OliveGreen. Foto: Fibo

Se hvordan du monterer Fibo baderomspanel

Se hvordan du monterer Fibo baderomspanel

Har du et prosjekt på gang? Vi legger til rette for at du skal lykkes!

Kom til oss i Byggmakker – vi har alt du trenger slik at du kan slippe løs håndverkeren i deg. Hos oss får du gode råd fra gode fagfolk og godt utvalg med gode priser på prosjektet ditt, uansett om det er stort eller lite. Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.