K-Rauta-hero-banner
Artikler

Verdensnyhet! Dusjløsning med justerbare vinkler

Med en helt ny patent tar baderomseksperten Hafa dusjhjørnet til nye høyder. Selskapet lanserer dusjserien IglooPro som kombinerer banebrytende teknologi med lekkert design.

Med en helt ny patent tar baderomseksperten Hafa dusjhjørnet til nye høyder. Selskapet lanserer dusjserien IglooPro som kombinerer banebrytende teknologi med lekkert design.

Nå kan du finne rett dusjløsning uansett hvilke utfordringer baderommet ditt måtte by på. Fordi dørenes vinkel kan justeres trenger ikke dørene i dusjhjørnet å plasseres i samme avstand fra hjørnet.

– Har du for eksempel et vindu som står i veien, kan du plassere den ene dusjdøren inntil vinduet og allikevel tilpasse den til den andre døren som er litt kortere eller lenger unna, forklarer Linda Uppman, utviklingsingeniør hos den svenske baderomseksperten.

SE VÅRT UTVALG AV BADEROMSPRODUKTER HER

RASK OG ENKEL INSTALLASJON

IglooPro-serien monteres raskt og enkelt av kun én person, og justeres ved hjelp av den nye patentsøkte teknologien InstaQuick. Den justerbare åpningsvinkelen gir deg uendelige flere plasseringsmuligheter på badet og dusjen er en stabil løsning som også er holdbar over tid.

Brand01 BLOOTT 1-1519989796

Som det passer deg. Nå kan du lage et dusjhjørne hvor en av dørene er litt kortere eller lenger unna enn den andre. Har du for eksempel et vindu på badet, er ikke dette lenger en hindring for praktiske dusjdører som også er stilrene i designet.

SKANDINAVISK DESIGN

Den nye dusjserien består av deilige, store glassflater og glatte veggprofiler uten skjøter som er enkle å rengjøre. Natureloksert aluminium gir et skandinavisk uttrykk. Serien kommer med gripevennlige håndtak, men for å få det lille ekstra kan du oppgradere til et designhåndtak og en stilren magnetlist av aluminium.

BILD 05 STAODA LEV-1519989793

Rent og pent. Store glassflater som er lette å rengjøre er det vi ønsker på badet. Med muligheter for en justerbar vinkling, har du ingen unnskyldning lenger. Sjekk ut sortimentet hos Byggmakker