K-Rauta-hero-banner
Artikler

Norema Kjøkken Home Akse

Den skandinaviske designtradisjonen handler om det enkle, naturlige og funksjonelle. Opplevelsen av disse kvalitetene er både innbydende og uformell. Akse har eikefronter og vitrineskap med bølget glass – som små bølger i vannet. For en dynamisk og variert identitet i kjøkkenet kan du kombinere de naturlige materialene og formene i Design Akse med malte fronter i Areal-serien. Ta naturen inn!

Norema home Akse 540x400

Norema home Akse detail 540x400

Farge

Brunbeiset eik

Naturens former og materialer har vært inspirasjonskilde til kunstnere og formgivere i generasjoner. Design Akse gir kjøkkenet ro og en naturlig varme – et tidløst samlingspunkt i en travel hverdag. Linjene er slanke og rolige. Materialene er rene og enkle. Som de fleste av våre fronter er også Design Akse svanemerket.

Home Collection

Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Du skal velge stil. Bestemme innredning. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Tampen brenner. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema. Kjøkkenet du har drømt om lenge!

Våre kjøkkenmodeller i Home Collection kommer alltid som ferdig sammensatte skap fra butikk. Vi garanterer at produktene ikke har material- og produksjonsfeil og at alle bevegelige deler (hengsler, skuffer og innredningsløsninger) fungerer i hele kjøkkenets beregnede levetid, 25 år.