K-Rauta-hero-banner
Artikler

Alle trenger en makker – vi satser på Proffen

Den beste makkeren Byggmakker har er Proffen. For å vise deg som er håndverker hvor viktig du er for oss, ønsker vi å gi deg mer plass og sørge for at privatkundene våre blir bedre kjent med deg. Og slik skal vi gjøre det sammen.

Du har kanskje sett reklamefilmen på TV? Den om den lille gutten som drømmer om å bli håndverker når han blir stor? Alt han trenger av hjelp og kompetanse får han på Byggmakker. Filmen hyller rotekte og godt norsk håndverk, og med det – deg som er Proff.

BM gutten i stilaset 800x480

– Mange av privatkundene våre foretar mye av oppussingen selv, men vi ser samtidig at det blir stadig mer vanlig å leie inn profesjonelle håndverkere til å gjøre jobben. Og det er her du kommer inn i bildet – fra og med nå blir du mer synlig for privatkundene, sier markedsdirektør Marianne Bostrøm.

– Du er den beste

For ved å fortelle privatkundene at “Alle trenger en makker”, viser vi at det er smart å ha Byggmakker og Proffen med på laget om de har et prosjekt på gang. Og da snakker vi ikke om de som er ute etter en skvett maling eller en enkelt veggplate på tilbud. Nei, da snakker vi om prosjektene der du som håndverker gjør jobben, om det så er å snekre terrasse, bytte vinduer og dører, montere kjøkken, legge gulv, legge tak, sette inn peisovn – eller andre jobber.

– Vi vet at for deg som er Proff og setter din ære i å utføre et skikkelig arbeid er kun det beste godt nok, og da er det også godt nok for folk flest. Og det er dette “Alle trenger en makker” handler om – vi vet du er den beste. Derfor stiller vi som jobber i Byggmakker opp og er din partner, fra planlegging av prosjektet til det er ferdig levert.

BM ansatt med kunde 800x480

Marianne legger til spekteret av tjenester Byggmakker tilbyr Proffen, med kvalitet i alle ledd, flinke fagfolk og stort utvalg fra de mest anerkjente leverandørene. Ikke minst nevner hun også den gode servicen Proffene får, og for å sitere en annen reklame, “fordi de fortjener det”.

– Og nettopp det er årsaken til at vi ønsker å være samarbeidspartneren din. Gjennom Fiks Ferdig-konseptet vårt setter vi deg i kontakt med privatkunder som ønsker å få en jobb gjort av proffe håndverkere. Det gjør at du får flere oppdrag, og kan bistå dem når de har prosjekter de ønsker proffbistand til. På den måten vinner alle – og er Proffen fornøyd, er vi fornøyd.

Her kan du lese mer om Fiks Ferdig

Nye konsepter for Proffen

Ifølge direktør Kjell Vidar Dokken i Byggmakker har den strategiske satsingen på Proffen vært en suksess for begge parter.

– Beviset og bekreftelsen ligger i resultatene våre det siste året. Der mange kjeder opplevde et fall etter covid, opprettholdt vi omsetningen takket være denne strategien. Og vi gir oss ikke der – vi skal både fortsette med og videreutvikle det vi er skikkelig gode på. Det gjør vi gjennom å legge forholdene til rette for Proffen, som er vår viktigste kunde.

Han ramser opp konseptene Byggmakker har utviklet den siste tiden:

  • Proff Prosjektering – som inkluderer mengdeberegning, kalkulasjon, timeberegning, energieffektivisering, tegninger og byggesøknader.
  • Proff Levering – som innebærer fleksible leveranseløsninger til alle typer prosjekter.
  • Proff Byggeplass – som blant annet innbefatter bygglogistikk, forsyningsløsninger og avfallshåndtering.

Disse nye tjenestene viser en tydelig prioritering av digitale tjenester knyttet opp mot miljø og bærekraft, som også er viktige satsingsområder for Byggmakker.

– Som et eksempel kan vi nå tilby kunder i Vestfold nullutslippsleveranser med vår første elektriske kranbil. Denne typen tjenester mener vi er relevante, viktige og nyttige for proffkundene våre. Disse vil det komme flere av i fremtiden, så det er bare å glede seg.

BM kranbil 800x480

Byggmakker + Proffen = Enklere prosjekter

Proffsatsingen vil ifølge Marianne styrke Byggmakker, men enda viktigere – det vil gi deg som er Proff enda flere oppdrag.

– Vi skal være sparringspartner for både Proffene og privatkundene, og da skal vi løfte det vi kan tilby begge markeder: Gode råd, stort utvalg, god kundeservice, høy kvalitet, fagkompetanse og gode tjenester.

Og det spiller ingen rolle om et prosjekt er stort eller lite – alle trenger en makker i en eller flere faser av byggeprosessen.

– For noen kan det handle om hvilket gulv de skal velge, få montert et kjøkken eller byttet vinduer. For andre handler det om kalkulering, mengdeberegning og byggesøknader. Uansett hva prosjektet går ut på, skal vi være der for deg som er Proff med kompetente ansatte, logistikk, og varer og tjenester som er skreddersydd for oppdragene du har, sier Marianne før hun avslutter:

Ambisjonen vår er å gjøre alle prosjektene dine enklere, og det er derfor vi i Byggmakker sier “Alle trenger en makker”

BM ansatte med materialer 800x480

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her