K-Rauta-hero-banner
Artikler

BM med egen Norema-butikk

Ved en bybaneholdeplass i Bergen har Byggmakker Proff Gravdal etablert en ny butikk med Norema kjøkken og garderobe, samt overflateprodukter som gulv, flis og listverk. Dette er den første satsningen i sitt slag for Byggmakker.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

BM med egen Norema butikk 800x480 1

Svein Inge Seim og Janne Kristiansen utgjør halve staben i den nye butikken.

Regionsjef Vest i Byggmakker og varehussjef ved proffsenteret i Laksevåg, Jan Tore Moen, har ivret for etableringen av en eget kjøkkensalong i Bergen i flere år. Sentralt og godt synlig plassert i Kanalveien, der Bybanen er i ferd med å legge ny trasé, realiseres visjonen om et totalkonsept overfor proffkundene med kjøkken, garderobe og overflateprodukter. – Vi får et lokale med fine utstillinger av kjøkken- og garderobemodeller og plass til å vise et utvalg av parkett, flis og listverk. Her er det kompetente prosjektselgere og ansatte som kan ivareta tilvalgskundene. Våre proffkunder kan sende sine kunder til en lett tilgjengelig butikk. Dette er et pilotprosjekt for Byggmakker som vi har store forventninger til, sier Jan Tore Moen.

Åpning i juni

I juni åpner butikken. Når BM Proffen er på besøk, er det langt fra ferdig hverken på utsiden eller innenfor. Anleggsarbeidene for den nye strekningen av bybanen går mot slutten. Nyansatt prosjektselger, Janne Kristiansen, synes den nye holdeplassen rett utenfor butikken burde hete «Norema-stoppen». Sammen med prosjektleder Sven Inge Seim er hun eneste ansatte på plass. De to får følge av salgsleder Anja Haga Jonstad og selger forbruker, Kathrine Hagseth Iversen. I lokalene var det tidligere en Norema-butikk som måtte melde oppbud.

BM med egen Norema butikk 800x480 2

Her kommer det nye utstillinger, både av kjøkkenmodeller, tilbehør, gulv, flis og listverk.

God kompetanse

Janne Kristiansen har 20 års erfaring med salg av Norema-produkter i Bergen, de siste 10 årene i Norema-butikken som nå skifter eiere og profil. – Vi blir liggende i et område med flere kjøkkenbutikker. Det ser jeg som en fordel, da folk på kjøkkenjakt kan sammenligne produkter og salgsprosesser i løpet av kort tid. Hos oss kan kundene se prøver på gulv, fliser, benkeplater, fronter og listverk. Vi vil samarbeide med Røroshetta med kjøkkenventilasjon, samt at vi viser et utvalg hvitevarer, sier hun. Sven Inge Seim har også god erfaring med salg av kjøkken. Han vil ha fokus på proffmarkedet og følge opp logistikk og kjøkkenmontørene.

BM med egen Norema butikk 800x480 3

Tett på ny holdeplass til bybanen åpner Norema-butikken i juni.

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?