K-Rauta-hero-banner
Artikler

Bygg med hjertet

«Bygg med hjertet» er et nytt tjenestekonsept i Byggmakker, spesialtilpasset Rot markedet. Proffkundene får her support, støtte, råd og hjelp gjennom alle prosessene i byggesaken.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Bygg med hjertet 800x480

Rådgivning innen alle viktige områder i et ROT-prosjekt får du i tjenestekonseptet «Bygg med hjertet»

I tillegg tilbyr «Bygg med hjertet» kurs og opplæring, markedsføring, bistand med innsalg til kunder, prosjektering og søknader, hjelpemidler og innkjøpsavtale.

Byggmakker samarbeider med Leite Howden Arkitekt- og ingeniørkontor, som har hele landet som arbeidsområde fra sine kontorer i Ålesund og Brumunddal. Leite Howden er eid av BoligPartner-gruppen som Byggmakker har et ustrakt samarbeid med. Ofte kan byggmesterbedriften stå fast i spørsmål om regelverk og krav til tekniske løsninger. Ofte er det behov for rådgivning knyttet til kommunal saksbehandling og til søknadsplikt. Dette kan «Bygg med hjertet» bistå med.

Kurs og opplæring tilbys innen arbeid i eksisterende bygg, rollefordeling og ansvar i byggesaken, i TEK 17 og SAK 10, samt uavhengig kontroll og i kvalitetssikring.

Argumenter overfor kunder

Boligmassen i Norge består av rundt 4,1 millioner bygninger. Faktisk er mellom 70 og 80 prosent av alle bygninger som vil bli brukt i 2050, bygget allerede. 3,3 millioner bygninger skal tas vare på – eller burde blitt tatt vare på. I Norge pusser vi opp og bygger om for 83 milliarder kroner i året. Å ta vare på eksisterende bygg er noe av det viktigste vi kan gjøre for klima – og for våre egne lommebøker.

Prosjektering, markedsføring og verktøy

«Bygg med hjertet» kan bistå med arkitekturprosjektering og detaljprosjektering tilpasset prosjektets omfang og størrelse. Likeledes områder som brann og statikk, energirådgivning, legalisering og byggesøknader. Konseptet legger opp til digital felles markedsføring og annonsering, temakvelder og uforpliktende møter med potensielle kunder. Det er utarbeidet et sett med verktøy som forenkler ROT-prosessen; registrering av tiltak, omfang og ønsker, rutiner for oppmåling og kontroll, bestillingsskjema for prosjektering og søknader, sjekklister, kontrakter og avtale med Byggmakker.

Innkjøpsavtale

Bruk av tjenestekonseptet krever en innkjøpsavtale med Byggmakker for tradisjonelle byggevarer, festemidler, vinduer og dører, kjøkken, verktøy og utstyr og arbeidsklær. Med på kjøpet i en slik innkjøpsavtale ligger avtalen om en svært så konkurransedyktig logistikk.

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?