K-Rauta-hero-banner
Artikler

Byggmakker satser

Med nye varehus på Leangen i Trondheim og på Tynset styrker Byggmakker sin lokale tilstedeværelse overfor proffkundene. Arbeidshverdagen gjøres enklere for håndverkeren. I Bergen har Byggmakker kjøpt Geitanger Bygg.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Byggmakker satser 800x480

Det nye varehuset og distribusjonslageret på Leangen vil styrke Byggmakkers ledende posisjon i Midt-Norge.

Byggmakker har kjøpt Geitanger Bygg, med forbehold om Konkurransetilsynets aksept. Geitanger Bygg ble etablert i 1989, har 30 ansatte og ligger på Midtun i Fana. Av omsetningen på 170 millioner i 2022 kom størsteparten fra proffmarkedet. Overtagelsen betyr en sterk satsning på proffmarkedet i Bergens-regionen.

EFFEKTIV VARELEVERANSE

I sentrum av Tynset bygges et nytt anlegg i på 2364 kvm fordelt på butikk og trelast med drive-thru, samt et uteareal på 2455 kvm. Det erstatter dagens butikk som ligger på utsiden av sentrum. Åpning er planlagt neste sommer.

I tillegg til å romme alt av materialer, verktøy, dører, vinduer, bad, garderobe, maling, peiser og ovner, blir det lagt til rette for distribusjons- og plukkområde for å sikre en effektiv vareleveranse til sluttkunde og byggeplasser.

Bygget på Tynset vil ha ekstra stort fokus på energieffektivisering og får et eget solcelleanlegg etablert på taket. Solcelleanlegget vil produsere mer energi enn bygget forbruker.

STORSTUE FOR BYGGEVARETJENESTER

Byggearbeidene på Leangen er godt i gang. I løpet av første kvartal 2024 vil det stå ferdig et nytt Byggmakker-varehus og distribusjonslager nord for Trondheim ved avkjørselen til E6. Dette blir en storstue som forenkler hverdagen for håndverkeren. Det totale arealet blir nærmere 6000 kvm, pluss et plukkområde på 3800 kvm der det leveres direkte til store byggeplasser.

Byggmakker satser 800x480 2

På Tynset får det nye byggevarehuset nok solceller på taket til å produsere mer strøm enn bygget vil bruke.

Bygget vil ha fokus på miljø og bærekraft, og det blir sertifisert etter BREEAM-standarden. Byggmakker eies av Kesko-konsernet i Norge. Administrerende direktør for Kesko i Norge, Hilde Kristoffersen, sier utbyggingen er strategisk viktig for Byggmakker.

– Med dette styrker vi vår ledende posisjon i Midt-Norge. Nyetableringen gjør oss i stand til å ivareta den profesjonelle delen av markedet, som byggmestere og entreprenører, på en ny effektiv og helhetlig måte, sier Kristoffersen.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.