K-Rauta-hero-banner
Artikler

Catavu – ytterdøren for alle hjem

Swedoor har lansert åtte nye ytterdørmodeller I serien Clever-Line – men med flere tilvalg. Catavu-døren kan enklere tilpasses, og gir dermed også flere muligheter til å finne akkurat den rette døren for ethvert hjem.

Catavu ytterdoren for alle hjem 800x480

Catavu C7000 black.

CATAVU er Swedoors seneste tilskudd innen sortimentet av ytterdører, og går inn under clever-line serien. Disse dørene dekker det grunnleggende behovet av en ytterdør, men med noen færre tilvalg enn hva som er mulig i serien ADVANCE-LINE.

ETTERSPURT DESIGN

CATAVU inneholder åtte etterspurte designs, i stiler som passer både til moderne og litt mer klassiske hus. I motsetning til de andre modellene i clever-line som kun fås i hvit, kan CATAVU-dørene tilpasses mer etter kundens behov og ønsker. Disse designene tilbys ikke bare i Swedoors åtte basisfarger, men kan også bestilles i valgfri NCS S-farge. Dørene kan i tillegg leveres med både klart og frostet glass, med en glasskantlist uten skruer og stifter for et penere utseende. Det er også mulig å bestille en dør med sparkeplate hvis ønskelig.

STØYDEMPENDE OG ISOLERENDE

Ytterdørene i clever-line har en lett kjerne av EPS, som virker lett støydempende og isolerende. Låsen er forsikringsgodkjent, og døren er også CE-merket og FSCsertfisert. Hengslene er justerbare, og med FrameFastTM legges det til rette for enkel montering.

Catavu ytterdoren for alle hjem 800x480 1

Catavu C7010 black.

Catavu ytterdoren for alle hjem 800x480 2

Til venstre: Catavu 7050 I NCS S 7000. Til høyre: Character Virgula i NCS S 0500.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.