K-Rauta-hero-banner
Artikler

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.

Navn: Tommy Evensen Arbeidssted: Oslo og omegn Firma: Snekker Evensen Fartstid som Fiks Ferdig-partner: 2,5 år   Fiks Ferdig-oppdrag gjennomført: 100 +

Hvorfor er du Fiks Ferdig partner?

Jeg ble spurt av proffselger Axel Asphaug en dag jeg var innom og handlet på Byggmakker Brobekk for et par år siden. Han lurte på om jeg ville prøve noe nytt og jeg tenkte, hvorfor ikke. Nå står jeg her, godt over hundre Fiks Ferdig-oppdrag senere.  

Jeg var ikke kjent med Fiks Ferdig før jeg ble spurt om å være partner. Konseptet var delvis i startgropa da jeg kom om bord.

Hva er fordelene med å være Fiks Ferdig-partner?

Helt klar at man får jobbene servert. Mange håndverkere er vant til å jage oppdrag – så det er definitivt en trygghet. Når det er sagt kan jeg ikke lene meg tilbake og satse på at Byggmakker fyller ordreboka for meg. Dette er et samarbeid som krever innsats, engasjement og service.

Personlig gjennomfører jeg alle Fiks Ferdig-befaringer på ettermiddagen og i helger. Kunden opplever ekstra service, og jeg får tid til flere oppdrag.

En annen fordel er at oppdragene ofte blir større enn man tror. Mange som bestiller enkeltoppdrag som Fiks Ferdig Dør eller Fiks Ferdig Vindu, kan fort ende opp med å pusse opp en hel etasje.

Hva er de største fordelene med Fiks Ferdig for forbruker?

Trygghet. Folk senker skuldrene når oppdraget går via en kjent aktør som Byggmakker, men tilliten hviler alltid på håndverkeren. Kommunikasjon, forutsigbarhet og fleksibilitet er nøkkelen til et vellykket samarbeid mellom meg og kunden.

Jeg har som praksis at kunden får én faktura med alle jobber inkludert. Det merker jeg at folk setter pris på – men det fordrer at du tør å stole på de andre håndverkerne på prosjektet. De fleste jeg jobber med har jeg møtt hos Byggmakker.

Hvordan er det å samarbeide med Byggmakker?

Samarbeidet med Byggmakker er en vinn-vinn-situasjon for meg som proffkunde, sluttkunde og kjeden. Jeg får kunder via Byggmakker, Byggmakker får en trofast partner og forbruker får en trygg og god opplevelse. 

Fiks-Ferdig-partner-snekker-Evensen

FIKS FERDIG GULV: Er en populær tjeneste hos Byggmakker. Snekker Evensen opplever ofte at ett nytt gulv blir til flere oppdrag.

Hva kreves av en Fiks Ferdig-partner?

Profesjonalitet, engasjement og godt omdømme er avgjørende for å samarbeide med Byggmakker. Dersom du kjenner deg igjen i dette bør du være kvalifisert.

Er du interessert i å bli Fiks ferdig-partner? Ta kontakt med din lokale Byggmakker.