K-Rauta-hero-banner
Artikler

Effektiv med tekniske tjenester

Kreativt Bygg AS har bygget to eneboliger i Oslo med god teknisk bistand fra Byggmakker og samarbeidspartner Leite & Howden. – Jeg har sluppet å sitte foran PC-en med arbeid som andre har mer kunnskap om, sier prosjektleder Kjetil Hansen.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Effektiv med Tekniske Tjenester 800x480

I dette boligprosjektet har Byggmakkers Tekniske Tjenester vært en effektiviserende partner. Ett av husene er solgt, det andre kommer for salg til sommeren.

– Med Byggmakkers konsept «Tekniske Tjenester» slipper jeg å bruke tid og energi på papirarbeid og beregninger som andre er mye flinkere til. Da kan jeg heller bruke tid på å se på nye tomter og prosjekter, og det frigir meg tid til å følge opp fremdrift på byggeplass og koordinere utførende. Kort sagt få tid til å gjøre det vi er gode på, sier prosjektleder og byggmester Kjetil Hansen i Kreativt Bygg.

De to romslige eneboligene i Blokkaveien på Ullern i Oslo hver på 250 kvm med seks soverom og tre bad, er tegnet av Vit Arkitekter. I dette tilfelle var boligene ferdig byggesøkt og godkjent. BM Skui-kunden Kreativt Bygg kjøpte prosjektet, og trakk inn tilbudet om Tekniske Tjenester for å realisere prosjektet.

Byggmakkers samarbeidspartner med Tekniske Tjenester har detaljprosjektert og utført all dimensjonering og energi- og statikkberegninger.

– Proffkontakten vår i BM Skui sørget for at alle materialer ble levert når de skulle. Vi vurderte precut eller plassbygd, og endte opp med en mellomløsning der Leite & Howden beregnet bjelkelag med stål og limtre og stenderhøyder, ulik fra etasje til etasje, sier Hansen.

UTNYTTE ENDA BEDRE

Prosjektlederen har erfart at det er mer å hente i kommende byggeprosjekter med Tekniske Tjenester fra Byggmakker.

– På de neste to eneboligene vi skal bygge tar BM Skui og Leite & Howden hele prosjekteringen fra A til Å, med materiallister og mengdeberegninger. Til byggeplass kan vi for eksempel si til BM Skui at vi vil ha alle GU-platene til første etasje i morgen. Vi behøver ikke selv å bruke tid på å finne ut hvor mange det er. Slik er Byggmakker en effektiviserende partner for oss, sier prosjektleder Kjetil Hansen.

– Et svært viktig poeng med å bruke Tekniske Tjenester fra Byggmakker er at hele prosjektet kvalitetssikres underveis, legger han til.

Effektiv med Tekniske Tjenester 800x480 1

Fra venstre; prosjektleder Kjetil Hansen, proffselger Daniel Brændmo, BM Skui og bas Kristoffer Hagen.

FLEKSIBLE LEVERANDØRER

Både prosjektlederen og bas Kristoffer Hagen er svært tilfreds med BM Skui og deres evne til å samarbeide tett og godt med sine leverandører. Blant annet skaffet BM Skui I-bjelker i ønsket dimensjon, i en tid der markedet var vanskelig.

– I Blokkaveien har vi også brukt Tekniske Tjenester fra Byggmakker på energiberegning som vi trengte i forbindelse med tetthetskontroll, forteller Kristoffer Hagen.

Kreativt Bygg har vært kunde hos Byggmakker i mange år, de siste fire-fem årene som totalkunde.

– Det er godt å være Byggmakker-kunde. God service og presise leveringer teller mye. Vi bruker også BM Skui som bufferlokasjon. Det er flott å ha et sted å lagre varer når vi som oftest opererer på trange byggeplasser i Oslo-området, sier Kristoffer Hagen.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.