K-Rauta-hero-banner
Artikler

– Enkel hverdag med ESSVE og Byggmakker

– Vi er kresne når vi kjøper byggevarer og trelast. Hos Byggmakker Lillehammer vet de hva som forventes av oss. Når det gjelder festemidler, er vi godt fornøyd med kvaliteten fra ESSVE, sier Odd Henrik Sels Olsen i Hafjell Bygg.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Enke -hverdag med ESSVE og Byggmakker 800x480

Hyttebygging med fargede fasadeskruer fra ESSVE.

– Et godt samarbeid med byggevare- leverandøren er avgjørende for oss. Vi har vært kunde hos Byggmakker Lillehammer i flere år. De har god kunnskap om våre prosjekter og vet hva vi forlanger – og forventer. Det gjelder alt fra riktig høvlet trelast der årringene ligger samme vei, til festemidler, sier Odd Henrik Sels Olsen, en av medeierne i Hafjell Bygg AS. De har 12 mann i arbeid. Hafjell Bygg driver ofte med prosjekter som krever litt ekstra, som er morsomme og utfordrende.

Enke -hverdag med ESSVE og Byggmakker 800x480 2

Også på hyttetaket benyttes fasadeskruene.

– Vi er kresne i materialvalg og kvalitet og hvilke festemidler vi bruker. Også kundene våre er kravstore. Vi føler oss trygge med produktene fra ESSVE. Med fasadeskruene blir det ingen oppflising eller oppsprekking selv om vi skrur nær kanten. Eneste bittelille såret i treverket er akkurat der skruen sitter, sier Odd Henrik. Han er glad for fasadeskruene med farget hode. På et prosjekt nylig med kledning av malmfuru innsatt med jernvitrol, brukte de fasadeskruer med grå hode. Når kledningen gradvis gråner, blir skruene nærmest usynlige.

Sparer tid og penger

– ESSVE er gode på løsninger. De har alltid rett festemiddel for rett formål. Med syrefaste skruer unngår vi rennemerker, både med ubehandlet eller behandlet treverk. Vi bruker mye coilspiker når vi monterer reisverk. Det går raskt og blir solid. Til konstruksjoner bruker vi WAF-skruene, som ikke er så generende å se på som franske treskruer, forklarer Odd Henrik.

I bilen har han fire-fem ESSVE-kofferter med innhold tilpasset ulike formål.

– Vi har alltid det vi trenger av festemidler med oss i bilene. Da har vi noe i bakhånd om noe mangler i BM-containeren med festemidler. For oss er det tids- og pengebesparende at ESSVE har utviklet et system som gjør hverdagen enklere. Så vi er godt fornøyd, avslutter Odd Henrik Sels Olsen.

Fasadeskrue med farget hode, syrefast A4

Kledningsskruen fra ESSVE er produsert av syrefast stål A4 og finnes i ulike farger tilpasset fabrikkmalte kledninger; svart, brun, lys grå, hvit og ulakkert. Skruens hode gir et pent sluttresultat og forhindrer fuktinntrengning. Skjemmende merker og avrenninger unngås. Den fiberskjærende spissen minimerer risikoen for sprekkdannelse og reduserer innskruingsmomentet. Skruen har TX-spor.

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?