K-Rauta-hero-banner
Artikler

Enkelt med Jøtul stålpipe

Jøtul stålpipe passer alle ovner og ildsteder, er CE-merket og oppfyller alle EUs helse, miljø- og sikkerhetskrav. Den er så trygg at vi gir deg 25 års garanti!

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Enkelt med jotul stalpipe 800x480

En ovn med stålpipe passer inn i alle typer interiør.

Standard farger på pipen er svart, grå og hvit, men mot et pristillegg kan du få den i hvilken farge du vil, samt børstet stål.

FERDIG PÅ EN DAG

Du bygger enkelt en god og sikker pipe på minimal plass. Pipen er enkel å montere, og vil normalt kunne settes opp i løpet av en dag. Stålpipen består av moduler som monteres inn i hverandre. Dette er en utprøvd og pålitelig montering som gir deg en lekkasjefri og sikker pipe. Den lave vekten på pipesystemet gjør at monteringen kan håndteres av bare en person.

DISKUTER PIPE MED FAGMANNEN

Det er mange spørsmål i forbindelse med kjøp av ny pipe: Hel- eller halvisolert pipe? Hvilket beslag skal brukes? Hvordan får jeg tettet taket? Er den montert riktig? Er den tett? Kjøp derfor din stålpipe hos en autorisert forhandler som Byggmakker. Da er du sikker på at de forskjellige elementene passer sammen, og at pipen fungerer best mulig sammen med ditt ildsted. Be også forhandleren om et tilbud på en rask og profesjonell montering dersom det er ønskelig. Pipen leveres med en utførlig monteringsveiledning og alt passer perfekt sammen. Det er ikke behov for bruk av spesialverktøy. Det viktigste er at man bestiller de riktige elementene. Spør forhandleren, så er du sikker på at monteringen oppfyller myndighetenes krav.

ULIKE LØSNINGER

Avhengig av brukssituasjonen finnes det tre forskjellige monteringsløsninger for avstand til brennbart materiale; uisolert, halvisolert eller helisolert startseksjon. Våre forhandlere finner den løsningen som passer for deg.

BEREGNINGSPROGRAM

For rask og enkel beregning av pris på Jøtul pipen, kan du bruke vårt beregningsprogram på www.jotul.no.

Enkelt med jotul stalpipe 800x480 2

Peisovn F373 white Advance med tilhørende hvit stålpipe.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.