K-Rauta-hero-banner
Artikler

Enklere hverdag med nytt Essbox+ system

I høst lanserer Essve en ny generasjon Essbox+ system. Nå kan håndverkerne enkelt transportere festemidler fra bil til byggeplass med en tralle, verktøykasse og oppgraderte Essbox-kofferter. Tid og krefter spart!

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Enklere hverdag med nytt essbox system 800x480

Byggmester Nerius Levonas gleder seg til å kunne trille med seg kofferter med festemidler og en romslig kasse med verktøy og utstyr fra bilen til byggeplass. Enkelt og greit med det nye systemet til ESSVE; ESSBOX+ system.

En av håndverkerne som har vært med å utvikle det nye systemet sammen med ESSVE, er byggmester Nerius Levonas i Tønsberg.

De er sju mann i firmaet Byggmester NLBygg AS. De spurte seg selv; hva er det vi egentlig trenger for å frakte med oss ting og tang fra bil til byggeplass, og særlig der vi må parkere et kvartal eller to unna? Svaret var et system der du slipper å bære tungt, samtidig som du får med deg alt du trenger med en gang. –

Det er mye bortkastet arbeidstid som går med til å gå frem og tilbake mellom bil og arbeidsplass. I over 40 prosent av oppdragene må vi parkere fra 100 til 300 meter unna, og nær 20 prosent mellom 300 og 500 meter. I 10-15 prosent av LEVERANDØR ESSVE oppdragene må vi parkere over 500 meter unna. Det blir mange meter frem og tilbake, flere ganger om dagen! Om vi jobber på timebasis, blir kundene irritert når de ser hvor mye tid vi bruker på ikke å arbeide effektivt, sier Nerius Levonas.

ENDA MER PRAKTISK

Selve koffertene i Essbox+ system er forbedret ved at lokket ikke kan åpnes i vanvare når du løfter kofferten. Da slipper du å spre skruer når du glemmer å låse kofferten før du løfter. De nye koffertene har fått en ny størrelse midt mellom mini og original. De gamle går ut av sortimentet, men de nye er like smarte som før, der du kan sette fast originaleskene fra ESSVE og ha full oversikt over de skruene du har behov for.

De nye koffertene i Essbox+ system kan nå kobles sammen med et klikk for enklere transport og mer stabil lagring i bil. En sammenleggbar tralle som tåler last opp til 125 kilo, er en del av systemet. Den har lastsikring og justerbar høyde på håndtaket, og kan selvfølgelig brukes til frakt av andre ting du har i bilen.

En romslig kasse på 65 liter med fleksible skillevegger har plass til verktøy, spikerpistol, skruebøtter, vinkler, hammer, vater, lim- og fugpatroner. Koffertene fungerer som lokk til kassen.

– Det er som et kinderegg i tre deler som vi gleder oss til å ta i bruk. Et velkjent konsept er blitt enda bedre. Det blir deilig å slippe og løfte tunge ting og dermed spare muskler og ledd, sier Nerius Levonas fornøyd.

Enklere hverdag med nytt essbox system 800x480 2

Kassen i det oppgraderte Essbox-systemet har plass til verktøy, spikerpistol, lim- og fugpatroner.

Enklere hverdag med nytt essbox system 800x480 3

Essbox+ system fra Essve er et kinderegg i tre deler, sier byggmester Nerius Levonas.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.