K-Rauta-hero-banner
Artikler

Entreprenøren Kjell fant sin nisje

– Jeg har konvertert fullstendig. Jeg pleide å hate baderomsplater og sverge til flis. Nå har jeg bygget min egen forretning nesten utelukkende på Fibo baderomsplater.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Entreprenøren Kjell fant sin nisje 800x480

Kjell i showrommet på Eidsvoll.

Det sier Kjell i Kjells Byggservice AS, som har sitt eget showrom i sentrum på Eidsvoll. Han har opparbeidet seg et rykte som en ekspert på våtrom generelt, og på å bygge med Fibo sine vanntette veggpaneler spesielt.

– Ekstra morsomt var det da Sinnasnekkeren ringte og spurte om råd. ”Hvordan er det du går frem for å bygge baderommene så effektivt?” spurte han. Det førte til en seanse hvor Kjell dro gjennom prosessen for Otto og teamet. Kjell kan dermed si at han har lært opp Sinnasnekkeren.

MER OG MER GLAD

Første erfaring Kjell hadde med Fibo var et boligsameie i Oslo med 250 leiligheter. Konsulenten ville ha et alternativ til flis. – Jeg var veldig skeptisk til å begynne med, men ble mer og mer glad i å arbeide med Fibo-platene jo mer jeg ble vant til det, minnes han.

Neste steg var å bygge showroom, slik at folk kunne få se produktene i et realistisk miljø. Første versjon var i et bomberom. Nå har han sitt eget utstillingslokale med vinduer som gir godt lys inne i butikken. Kjell opplever at det er en stor fordel at folk både kan se og ta på platene for å kunne danne seg et godt bilde av hvor fint det kan bli.

Entreprenøren Kjell fant sin nisje 800x480 2

Grey Sahara Bathroom fra Fibo.

BALLEN RULLER

– I dag ruller ballen. 90 prosent av arbeidet vårt er relatert til Fibo. Først og fremst våtrom, både rehabilitering og nybygg. De 10 siste prosentene er diverse rehabilitering vi tar på oss for å få litt variasjon eller for å kunne ta hele prosjektet, sier Kjell.

– Varene kjøper jeg hos Byggmakker Jessheim. Siden jeg flyttet over kundeforholdet mitt dit i 2018 har jeg vært ekstremt fornøyd med servicen. De som jobber der forstår faget og hva jeg trenger, og det betyr alt i en travel hverdag, avslutter Kjell.

VANNTETT VEGGSYSTEM MED KJERNE AV SERTIFISERT TRE

Fibo produserer 100 prosent vanntette veggsystem til bad, kjøkken og andre rom som skal tåle tøff bruk. Det kommer med en garanti på 15 år, finnes i en rekke ulike dekorer og er et enklere og rimeligere alternativ til flis.

Systemet består av paneler med en kjerne av sertifisert tre, et materiale som naturlig fanger og lagrer karbon. Et høyttrykkslaminat på utsiden sørger for å holde vannet unna, sammen med Fibos egen Aqualock som låser og tetter skjøtene når panelene klikkes sammen.

Veggpanelene kommer i fulle lengder, kan monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk og krever verken det ekstra underlaget eller like mange tilbehørsprodukter som flis.

Entreprenøren Kjell fant sin nisje 800x480 3

Olivegreen Kitchen Board KM71 fra Fibo.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.