K-Rauta-hero-banner
Artikler

Fiks ferdig betyr mye for oss

– Alt som kan generere arbeid for oss, er positivt. Konseptet til Byggmakker med «Fiks ferdig» gir en tredjedel av omsetningen vår. Privatkunder som ønsker å få utført et prosjekt av seriøse håndverkere, er sikret trygghet og god utførelse.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Fiks ferdig betyr mye for oss 800x480

Vi jobber med prosjekter som gjør at vi alltid har tid til å påta oss Fiks ferdig-jobber, sier Per Anders Andersen (til venstre) og Tom Hermansen.

Det sier tømrerne Per Anders Andersen og Tom Hermansen i Sandefjord. Når en privatkunde ønsker å få utført et stort eller lite prosjekt, ordner Byggmakker kontakten med en av sine dyktige lokale proffkunder. I dette tilfelle er det Per Anders og Tom som skifter vinduer i en enebolig utenfor Sandefjord, takket være Fiks ferdig-konseptet. De to driver hvert sitt firma, men har alltid samarbeidet om prosjektene. Tom har vært kunde hos Byggmakker i Sandefjord i 30 år, mens Per Anders sluttet seg til for 7-8 år siden. De hører med blant proffkundene som Byggmakker anbefaler når privatkunder henvender seg.

Fornøyde sluttkunder

– Til å begynne med var det mye takjobbing. Fiks Ferdig-konseptet åpner for varierte arbeidsoppgaver. Vi har egentlig alltid jobbet etter en «fiks ferdig» modell, der vi tar ansvar for alt fra stillas, utførelse, formidler elektriker, rørlegger, blikkenslager etc., og sørger til slutt for all bortkjøring og rydding. Det skal ikke ligge en plankebit igjen i hagen etter oss, sier Per Anders og Tom. Når de priser Fiks ferdig-jobber, sørger de for fyldig og detaljert bakgrunnsinformasjon om materialer, alternativer og beskrivelser.

– Privatkunden skal føle seg trygg. Vi har ingen overraskelser med liten skrift. Vi står som garantister for utførelsen, legger de til.

At samarbeidet med Byggmakker Sandefjord er utmerket, sier seg vel selv. – Et konsept som Fiks ferdig er avhengig av fornøyde sluttkunder. Negativ omtale kan spre seg fort i et nabolag, sier Per Anders Andersen og Tom Hermansen.

Fiks ferdig betyr mye for oss 800x480 2

Torgrim Lane tar hånd om privatkunder og Fiks ferdig-prosjekter hos Byggmakker Sandefjord. Her sammen med Per Anders Andersen (i midten) og Tom Hermansen.

Dette er Fiks ferdig

Konseptet FIKS FERDIG er skreddersydd for privatkunder. Her tilbys Fiks ferdig terrasse, tak, dør, vindu, bad, malt, kjøkken, gulv, ovn eller peis, eller alt innen små og store jobber. Konseptet gjør det attraktivt for privatkunder å velge Byggmakker, som igjen formidler oppdragene direkte til håndverkerne som samarbeider om konseptet. Ikke sjeldent har et avgrenset Fiks ferdig-prosjekt utviklet seg til å omfatte en større totalrenovering av eneboligen. Håndverkerne som er med, tilfredsstiller høye faglige krav. Et Fiks ferdig-prosjekt starter gjerne med en befaring med påfølgende pristilbud før en eventuell avtale gjøres mellom proffkunden og privatkunden. Rent juridisk er kontrakten et forhold mellom privatkunden og håndverkeren.

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?